“Определено в EGT Digital творческият процес се подкрепя и насърчава. EGT

...
“Определено в EGT Digital творческият процес се подкрепя и насърчава.
EGT
Коментари Харесай

Николай е талантлив графичен дизайнер с любов към изкуството


“Определено в EGT Digital креативният развой се поддържа и предизвиква. ”

EGT Digital е водеща българска софтуерна компания, профилирана в основаването на съвременни софтуерни решения за iGaming промишлеността. В техния екип откриват място разнородни гении - програмисти, художници, аниматори и дизайнери.

Неотдавна компанията провежда галерия, която разкри креативните качества на екипа. Всяко произведение удостовери, че EGT Digital е мястото, където хората въодушевено трансформират своите хрумвания в нещо извънредно. Всяка творба носи отпечатъка на неповторимата персонална история и креативен капацитет на своя създател. След като ви запознахме с,, и, желаеме да ви представим и Николай, който ще ни потопи още по-дълбоко във вълнуващия свят на EGT Digital.

Николай от дребен демонстрира интерес към рисуването и намира ентусиазъм за рисунките си в картите YU-GI-OH. Той развива и своето занимание – фотографията, като всеки ден работи с Photoshop, където основава дизайни и обработва фотоси. В допълнение към своята изобретателна работа, Николай взе участие в разнообразни спортни събития, в това число в първото българско спортно онлайн риалити " Максимал ".

Каква е твоята професионална и изобретателна история, която те докара до изложбата?

Казвам се Николай и съм на 26 години. Работя като младши графичен дизайнер в EGT Digital и сега приключвам образованието си. Влизането ми в компанията се случи на 8-ми март, което беше страховит подарък от мен за всички дами.

Чувствам се прелестно тук. Винаги съм мечтал да бъда част от подобен екип и компания. Всичко е проведено и действа като добре смачкан механизъм. Особено ми харесва фактът, че работя с сътрудници от разнообразни сфери, към които имам полза.

Моето ентусиазъм и обич към рисуването стартира още от детството ми с картите YU-GI-OH. Възхищавах се на техните забавни рисунки и започнах да ги рисувам. Винаги съм имал желания към рисуването на дракони, келтски рицари и черепи.

Имам и занимание – снимка. Обожавам да фотографирам хората, тъй като виждам хубостта във всеки един човек.

Освен да фотографирам хора, обичам и да ги рисувам и да хващам техните страсти и изражения. Това ме въодушевява и ме кара да не преставам да сътворявам.

През годините съм се занимавал и с иконопис. Създаването на икона изисква доста време и труд, само че надали може да издържаш фамилията си единствено с икони.

Силно съм впечатлен от компанията и опцията да сътворявам цифрови произведения. Всеки ден върша по един афиш с хрумвания, които се трансформират в част от моето портфолио. Това, което боготворя при работата с Photoshop, е опцията да изразя концепциите си без думи. Просто виждам картинка и чувствам нещо.

Как компанията ви поддържа и предизвиква креативния развой?

Определено в EGT Digital креативният развой се поддържа и предизвиква. Има благоприятни условия за съдействие и продан на хрумвания с сътрудниците от разнообразни сфери, което спомага за вдъхновението и разширението на хоризонтите ни. Идеята за изложбата е отлична и получава поддръжката ми, защото споделям пристрастеността и интереса към изкуството.

Каква роля има изкуството в работата ти и по какъв начин го включваш в планове и артикули?

Изкуството играе значима роля в моята работа. При основаването на нови артикули и планове, е от значително значение всичко да бъде в еднакъв жанр и да предава мечтаното обръщение. В моя случай, освен че картинките би трябвало да приказват, само че и шрифтовете би трябвало да бъдат в естетика с тях. Изкуството прониква във всеки план и артикул, което оказва помощ да се реализира обединен и мощен образен облик.

Какво е най-важното умеене, което си придобил от занимаването с изкуство и по какъв начин го прилагаш в работата си в компанията?

Най-важното умеене, което съм придобил от занимаването с изкуство, е свободата да показвам себе си. Това ми дава опцията да бъда изобретателен и да внеса уникалност в работата си. Винаги мога да се съветвам и поучавам с сътрудниците си, с цел да направя нещо, което отразява моята визия и чувства. Свободата да се показвам през изкуството ми разрешава да сътворявам неща, които имат смисъл и въздействие.

Кои са твоите основни източници на ентусиазъм?

Моите основни източници на ентусиазъм са разнородни. Приятелите ми, сътрудниците, обществените мрежи. Хората като цяло са мои източници на ентусиазъм. Следя трендовете в промишлеността, преглеждам изложения и творби на други създатели, чета книги и виждам филми, които ме вълнуват. Всеки ден откривам нещо ново, което ме въодушевява и оказва помощ да развъртвам своите хрумвания и креативен благоприятни условия.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР