Определено трябва да опитате тази японска диета! Обещава наистина великолепни резултати!

...
Определено трябва да опитате тази японска диета!
Обещава наистина великолепни резултати!
Коментари Харесай

Японска диета, с която ще отслабнете до 8 кг за 14 дни

Определено би трябвало да опитате тази японска диета! Обещава в действителност превъзходни резултати!

Средното тегло на японските дами от всички възрастови категории в никакъв случай не надвишава 60.

Обикновено и момичетата, и възрастните дами с височина от 160 см тежат не повече от 45-55 кг, и това макар обстоятелството, че най-здравата нация в света има жесток вкус! В Япония царува същински фетиш към храната, само че в това време царува и фетиш към хармонията. Това е отчасти допустимо заради една известна диета.

Днес ще ви представим диетата на японските дами, с която несъмнено ще загубите тегло. Диетата се харесва от всички заради 2 аргументи: досегаемост на всички артикули от менюто и съществуването на огромно количество кафе, което може да бъде сменено с чай, в случай че желаете.

Японска диета за 14 дни

На първо място, това не е просто японско меню за две седмици. Като предписание, японската закуска, обяд и вечеря се състоят от минимум 2 ястия, в които има месо, ориз и ферментирали зеленчуци. По време на диетата, би трябвало да предвидите 3 хранения на ден, добре е да обмисляте ястията си, като имайте поради, че стандартното количество калории дневно понижава 2 пъти.

Поради ниското съдържание на калории тялото стартира незабавно да изгаря насъбраните мазнини. До края на втората седмица стрелката на кантара ще покаже 8 кг по-малко. Това е 15% от тежестта на елементарната японка!

Ден 1

Закуска: кафе без захар.Обяд: две варени яйца, салата със зеле, овкусена с масло и чаша доматен сок.Вечеря: парче варена или пържена риба (около 150 грама).

В японската диета като цяло липсва закуска. Всеки ден се стартира с чаша кафе, само че от време на време този елемент леко се трансформира, както можете да видите в режима по-долу.

Ден 2

Обяд: пържена или варена риба със салата от пресни зеленчуци (зеле, домат, краставица, маруля).Вечеря: парче варено телешко (100 грама) и чаша кефир.

Ден 3

Закуска: черно кафе с бисквити.Обяд: тиквички, пържени в олио.Вечеря: варено телешко месо (200 грама), две яйца, салата със зеле и зехтин.

Ден 4

Обяд: три варени моркова, едно варено яйце, парче твърдо сирене (15 грама).Вечеря: пресни плодове и зеленчуци.

Ден 5

Закуска: настъргани моркови с лимонен сок.Обяд: пържена риба и чаша доматен сок.Вечеря: плодове по желание.

Ден 6

Обяд: варени пилешки гърди.Вечеря: две яйца и чаша настъргани моркови и масло.

Ден 7

Закуска: чай.Обяд: варено телешко месо (200 грама) и плодове.Вечеря: всяка от изброените вечери, като се изключи телешкото месо.

До края на първата седмица ще отслабнете много, на първо място отрови и шлаки, трупани дълго време. По време на цялата японска диета е разрешено да пиете кафе (или чай) в рационални количества и негазирана минерална вода във всевъзможни количества. Един и половина до два литра дневно.

Ден 8

Обяд: пилешки гърди и салата от моркови или зеле.Вечеря: две яйца и чаша настъргани моркови и масло.

Ден 9

Закуска: настъргани моркови с лимонен сок.Обяд: пържена или варена риба с чаша доматен сок.Вечеря: плодове.

Ден 10

Обяд: три варени моркова, парче сирене и едно сурово пилешко яйце (или 5 пъдпъдъчи яйца)Вечеря: плодове.

Ден 11

Закуска: кафе с бисквити.Обяд: пържени тиквички в масло.Вечеря: 2 яйца, парче варено телешко месо (200 грама), салата със зеле.

Ден 12

Закуска: кафе с бисквитиОбяд: пържена или варена риба с настъргани моркови и масло.Вечеря: варено телешко месо (100 грама) и чаша кефир.

Ден 13

Обяд: две яйца, варено зеле с масло, чаша доматен сок.Вечеря: пържена или варена риба

Ден 14

Обяд: печени тиквички, настъргани моркови.Вечеря: варено телешко месо (100 грама) и пресни зеленчуци.

Менюто на японската диета е доста просто, можете да забележите огромното количество яйца, риба и зеленчуци в диетата. Същността е елементарна: най-малко въглехидрати и колкото е допустимо повече витамини и протеини. Рибните ястия и яйцата се усвояват лесно от тялото ни, те са безусловно основани за диетична храна.

По-добре е да консумирате пресни зеленчуци (с изключение на тиквичките), като два пъти седмично можете да ги заменяте с туршии, които също са доста потребни. Подходящи са зелето, ябълките, краставиците и доматите. Друг плюс на 2-седмичната японска диета е съвсем цялостната липса на готвене. Яйцата, зеленчуците и месото, когато е необходимо, се подготвят извънредно елементарно.

Вижте още: Тази рецепта с лук оказва помощ при остеохондроза и артрит

Имайте поради, че в границите на диетата са изключени брашното и захарта.

Как ви се струва нашата диета? Не забравяйте да си запишете това меню.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР