Определено най-трудната част от всяка диета е не нейното изпълнение,

...
Определено най-трудната част от всяка диета е не нейното изпълнение,
Коментари Харесай

5 съвета на диетолозите, които ще ви изненадат

Определено най-трудната част от всяка диета е не нейното осъществяване, а запазването на постигнатия резултат. Често попадаме на спорна информация по отношение на режимите за намаляване и това е повода за неуспеха ни.

Запознайте се с няколко забавни съвета на диетолозите, които сигурно ще ви изненадат.

1. Всяка диета оказва помощ да отслабнете

Това се случва посредством недостиг на входяща сила. Разбира се, най-точният инструмент е броенето на калории, само че диетите, които включват отбягване на избрани храни, също работят. Просто тъй като по предписание те не разрешават най-високо калоричните храни -  сладки, мазни и тестени произведения. Когато сте на диета не е належащо да ядете по-малко, а просто да приемате по-малко калории. 

2. Най-точният инструмент за ръководство на тежестта е преброяването на калории

Няма потребност да се придържате към строга здравословна диета - следвайте режим, който бихте могли да изпълнявате всекидневно. 

Когато избирате диета, приемете, че това е вечно. Или най-малко за идната една година. Не забравяйте, че тежестта ви няма да стартира да спада внезапно, а може да се случи даже противоположното. Но най-сигурният метод остава броенето на калориите.

3. Няма нездравословна храна

Можете да ядете всичко. Не бива да си забранявате избрани типове храни. Няма неприятни артикули (почти), има само неконтролирана консумация. Дори захарта, обратно на общоприетото разбиране, не е нездравословен артикул, а по-скоро калоричен.

4. Можете да ядете всякаква храна, само че в рационални количества

Няма артикули, които автоматизирано изгарят мазнини: суперхрани и храни с „ негативни “ калории - всичко това е чист маркетинг. За дълготраен резултат е значимо да адаптирате диетата си към своето всекидневие. 

Заложете на метод, който ще ви обезпечи калориен недостиг и в това време няма непрекъснато да се чувствате гладни.

5. Яжте толкоз пъти дневно, колкото желаете

Не е належащо да се храните постоянно и на дребни порции. Това, обратно на общоприетото разбиране, не визира метаболизма, а въздейства върху възприятието за задоволеност. Важно е да се чувствате сити след хранене.

6. Забравете за периодическото недояждане

Друг способ, считан за вълшебен, е периодическото недояждане, което включва цялостен отвод от храна, последван от щедро хранене. Всъщност всички чудеса се свеждат до увеличение на порциите, което води до по-голяма задоволеност. Като цяло ние самите привикваме да ядем избран брой пъти, в избран час. И не е належащо да гладуваме от време на време, с цел да отслабне. Просто се придържайте към собствен личен график на хранене.

7. Забравете за магическите хапчета за намаляване

Запомнете, че не съществува средство, което ще направи знамение с килограмите ви без спомагателни старания.

Единствено радикални хирургични ограничения, като липосукция ( по предписание отстранената лой постоянно се връща назад при липса на смяна в метода на живот), дават неотложен резултат. Но те не са целесъобразни за всеки.

Навикът да се движите доста оказва помощ освен да отслабнете, само че и сполучливо да поддържате тежестта си. 

Дългите разходки са превъзходен метод да останете стройни.

И най-полезното е да си изградите навика да се движите допустимо повече.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР