Определено Индиана Джоунс е класически образ, олицетворяващ сила на духа

...
Определено Индиана Джоунс е класически образ, олицетворяващ сила на духа
Коментари Харесай

Харисън Форд и защо никой друг не може да бъде Индиана Джоунс

Определено Индиана Джоунс е типичен облик, олицетворяващ мощ на духа и нечовешка увереност. Когато забележим Харисън Форд пък, незабавно се сещаме за господин Джоунс.
 Харисън Форд ще взе участие в нова екранизация на
В кой филм ще забележим скоро Харисън Форд

С основна роля, несъмнено

Причината е, че артистът е трансформирал тази роля в емблематична за кариерата му. От много време обаче има спекулации към това кой ще го размени и ще поеме ролята. Някои допускат даже, че идващият Индиана Джоунс ще бъде жена.

Предстои да разберем какво ще се случва с франчайза, само че в този момент ще обърнем внимание на едно изявление на Харисън Форд в предаване на NBC Today.

Man, I love Harrison Ford. pic.twitter.com/JQ6HY3lyk3
— Tanooki Joe™️ (@TanookiKuribo) 24 май 2019 година
Актьорът беше запитан кой би желал да заеме неговото място, а отговорът му беше много занимателен. " Никой. Не разбираш ли? Никой не може, тъй като аз съм Индиана Джоунс. "
 Петият филм за Индиана Джоунс ще се забави
Колко ще се забави петият филм за Индиана Джоунс

Нови проблеми за продукцията

Форд добави, че когато той реши да се откаже от ролята, то с Индиана Джоунс е свършено. Това, несъмнено, е в кръга на шегата, само че артистът побърза и да разбие сърцето на Крис Прат, който е спряган за негов заместител. Харисън Форд съобщи, че е мъчно, само че е по-добре Прат да разбере от него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР