Определено актрисата Луселия Сантон, която изигра главната роля в латино

...
Определено актрисата Луселия Сантон, която изигра главната роля в латино
Коментари Харесай

Помните ли сериала „Робинята Изаура“, неузнаваема е

Определено актрисата Луселия Сантон, която изигра основната роля в латино сапунката „ Робинята Изаура “ оставя ярка диря в няколко генерации с ролята си. Теленовелата е от далечната 1976-та година и беше извънредно известна за времето си, като се ползваше с огромна известност и доста по-късно.

В България също сериалът е много известен и хиляди го чакаха пред тв приемника с интерес. Не малко мъже също го гледаха поради младата тогава латиноамериканка. Все отново при дебюта на сериала, Луселия е била едвам на 19 години. Въпреки нежната си възраст тя демонстрира положителни актьорски умения и хиляди фенове преживяваха нейните триумфи и падения пред дребния екран.

С времето сериалът стартира да губи своята известност и да избледнява, само че той остава един от разпознаваемите за поколението на 90-те години.

С добре изиграната основна роля, Луселия се изстрелва във висините на киноиндустрията. След „ Робинята Изаура “, тя бива определена в няколко огромни плана.

Вече 65-годишната „ Изаура “ не може да се похвали с съвсем нищо от предходната си хубост и лъчение. Тя очевидно се е състарила, появили са се огромни бръчки, кожата й отпусната, само че има нещо, което не се е трансформирало в годините и това е нейната чаровна усмивка.

Въпреки, че годините не са я подминали, тя въпреки всичко остава любимката на не едно потомство.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Луселия Сантон Изаура робинята Изаура теленовела сапунка филм сериал актриса new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР