Определен е наблюдаващият прокурор за Борисов, съoбщи в ефира на

...
Определен е наблюдаващият прокурор за Борисов, съoбщи в ефира на
Коментари Харесай

Определиха наблюдаващ прокурор за Борисов


Определен е наблюдаващият прокурор за Борисов, съoбщи в ефира на " Здравей, България " по Нова тв представителят на Софийска градска прокуратура /СГП / Десислава Петрова.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 68
Уведомлението за формираното досъдебно произвеждане от Министерство на вътрешните работи и посочената в него правна подготовка изключват компетентността на Европейската прокуратура по този случай, каквито известия имаше от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден, посочи още Петрова.

Както по-рано през днешния ден стана ясно, в Софийска градска прокуратура е получено съобщение от проверяващ служител на реда за задържането на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година То е постъпило по факс.

Делото е за изнудване в интервала 2014-2019 година. В уведомлението било посочено още, че с полицейско задържане за 24 часа са и Владислав Горанов и Севдeлина Арнаудова.

От уведомлението на проверяващия служител на реда от Националната полиция излиза наяве, че делото е формирано през вчерашния ден, 17 март, с първо деяние по следствието разпит на очевидец и последвали претърсвания и изземвания. Делото се води за изнудване, от което са породени огромни вреди, и осъществено от и с присъединяване на длъжностно лице
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР