Опозореният филмов магнат Харви Уайнстийн пристигна за началото на високо

...
Опозореният филмов магнат Харви Уайнстийн пристигна за началото на високо
Коментари Харесай

Харви Уайнстийн пристига с проходилка за старт на процеса за сексуален тормоз

Опозореният кино магнат Харви Уайнстийн дойде за началото на високо следеното дело за полови закононарушения, като влезе в постройката на съда в Ню Йорк, облечен в мрачен костюм и употребявайки проходилка.
Уайнстийн е изправен пред доживотна присъда, в случай че бъде наказан по обвиняване в полово посягане. Това е основен развой за придвижването #MeToo, добило известност след обвиняванията против в миналото могъщия холивудски продуцент преди повече от две години.
Уайнстийн съобщи по-рано, че изтощителният двугодишен интервал в изолираност му е дал опция да се отдаде на размисъл. Той назовава двугодишната му изолираност от публичния живот " изтощителна ", само че пък плодотворна по отношение на размишления за живота, фамилията, и сътрудниците му.
В писмо, изпратено до CNN по имейл преди началото на делото му за обезчестяване, Уайнстийн сподели: „ Последните две години са изтощителни, само че ми предоставиха добра опция за размисъл, в който осъзнах, че бях обхванат от работата си, компанията и устрема си към триумф. Това ме накара да подцени фамилията си, приятелите си, и да се държа нападателно с хората към мен. В рехабилитация съм от октомври 2017 година и участвах в стратегия с 12 стъпки и медитация. Научих се да се отхвърлям от потребността си да управлявам всичко и всички към мен ".
67-годишният продуцент - който неотдавна претърпя интервенция на гърба - се надява да възвърне кариерата си, в случай че бъде приет за почтен.
Попитан за проектите му, в случай че бъде оневинен, той отговори: " Смятам да се съсредоточа върху децата си, здравето и почивката си ".
Уайнстийн е упрекнат в незаконни полови действия и изнасилвания, като досега отхвърля да има виновност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР