Опозицията в беше натирена. Сега тя може би върви към

...
Опозицията в беше натирена. Сега тя може би върви към
Коментари Харесай

Политолог: Опозицията в БСП може да върви към нов политически проект

Опозицията в беше натирена. Сега тя може би върви към нов политически план. Мая Манолова имаше шанса да осъществя плановете си, само че се видя, че това не е сполучливата формула. Ваня Григорова би била прелестно лице за нов ляв план. Това съобщи в предаването "Офанзива " по Нова нюз политологът доцент Стойчо Стойчев.

По думите му в България няма лява партия.

"Проект от името на Румен Радев към този момент е спечелил най-вече гласове, само че е допустимо на локалните избори да се яви нова партия. Дори да има предварителни избори, нямам доверие да са преди локалните избори ", уточни той.

Доц. Стойчев добави, че ще загуби от това ръководство, тъй като ще демонстрира, че не е институцията, която беше, а е компания, гарантираща благосъстоянието на Нинова.

"Тя може да раздава постове в министерството и в държавни предприятия ", разяснява политологът. Той счита, че рецесията с цените може да активизира доста хора и да докара до рецесия в ръководството.

Според него президентът отстоява известната позиция за македонците, пробва се да държи висок политически рейтинг, с цел да го осъществя когато би трябвало.

"Посещението на Петков в Северна Македония в действителност бе преждевременно, наподобява, че държавното управление ни бърза да взема решение македонските проблеми. Приоритизирането на този въпрос наподобява озадачаващо на фона на националните проблеми ", изясни той. И добави, че правосъдната промяна към този момент няма нищо общо с правораздаването, а е политически проблем. "Този фактор може да разцепи обединението, значително Демократична България ще зависи от предлагането си за промяна ", акцентира доцент Стойчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР