оповести плановете си да наеме 10 000 души в Европейския ...

оповести плановете си да наеме 10 000 души в Европейския

Facebook изгражда метавселена, наема 10 000 души в Евросъюза

оповести проектите си да наеме 10 000 души в Европейския съюз за построяване на " метавселената "-версия на виртуалната действителност на интернет, която софтуерният колос съзира като бъдещето. Изпълнителният шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг е водещ измежду бизнесмените, сплотяващи се към концепцията за метавселена, която би размила границите сред физическия и цифров свят. 

Технологията може да вземем за пример да разреши на някой да носи очила за виртуална действителност, които основават чувството, че се открива лице в лице с другар, а в реалност те са на хиляди километри един от различен и да са обвързвани посредством интернет.
 Досиетата Пандора и сривът на Facebook – анализатор ги съедини, други специалисти си мълчат за обстоятелства Досиетата " Пандора " и сривът на Facebook – анализатор ги съедини, други специалисти си мълчат за обстоятелства
Наличието на офшорна компания е заобикаляне на закона. Това съобщи финансистът Кольо Парамов за аферата Досиетата „ Пандора ”....

" Метавселената има капацитета да помогне за отключване на достъпа до нови креативен, обществени и стопански благоприятни условия. И европейците ще я оформят още през цялото време ", се споделя в обявата на Фейсбук, представена от БГНЕС.

" Днес ние разгласяваме проект за основаване на 10 000 нови висококвалифицирани работни места в границите на Европейския съюз през следващите пет години ", гласи известието. " Европейски съюз има редица преимущества, които го вършат отлично място за вложения на софтуерните фирми-огромен потребителски маркет, първокласни университети и най-същественото-най-висококачествени гении “, се споделя в обявата.

Източник: actualno.com