Опитваме се да скрием зад нови лица, липсата на нови

...
Опитваме се да скрием зад нови лица, липсата на нови
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Младите в политиката ще станат жертва

„ Опитваме се да скрием зад нови лица, неналичието на нови хрумвания, на същински решения. Кирил Петков и Асен Василев завоюваха, тъй като за разлика от другите нови лица те демонстрираха, че нещо се пробват да вършат. “ Това съобщи някогашният министър на стопанската система и енергетиката Румен Овчаров пред БиТиВи. 

Според него обаче младите лица ще са жертва, тъй като нямат политически опит. „ Като виждам тези млади и красиви хора от една страна се веселя, само че от друга ми става тъжно. Колко такива лица през тази година минаха пред очите ни и млади партии идват и си отиват “, сподели Овчаров.
Румен Овчаров за Петков и Василев: Десни въдици за леви балъци
Не мисля, че новият план " Продължаваме промяната " на Кирил Петков и Асен Василев ще черпят гласове от Българска социалистическа партия. Това съобщи някогашният енергие...

Според него „ политиката е също поминък и хвърлянето на неподготвени в дълбокото води до трагични резултати. “

Той подлага на критика и изявлението на Кирил Добрев, че непосредствен до Корнелия Нинова, който е член на Изпълнителното бюро, е взел над 150 милиона от Бойко Борисов през публични поръчки. „ Не може да казваш такава скотщина, без да показваш съответно “, сподели Овчаров. 

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР