Опитната волейболистка и доскорошна националка Страшимира Симеонова ще продължи кариерата

...
Опитната волейболистка и доскорошна националка Страшимира Симеонова ще продължи кариерата
Коментари Харесай

Страшимира Симеонова продължава кариерата си в първенството на Филипините

Опитната волейболистка и досегашна националка Страшимира Симеонова ще продължи кариерата си в шампионата на Филипините. 195-сантиметровата Симеонова, която играе на поста централен блокировач, стартира сезона с женския тим на " Славия ", само че както през предишния шампионат, когато на полусезона отпътува за Полша, по този начин и в този момент положителната оферта от чужбина е решаваща за изявите й различен клуб.
" Целта ни бе опитните Страшимира Симеонова и Ирена Мишонова да оказват помощ на по-младите състезателки, те да се учат от техния оптит и да се развиват. Ние обаче няма да стопираме никоя от тях при получаваене на добра оферта. Засега при Мишонова няма такива индикации и тя продължава с нас ", разяснява за BGvolleyball.com треньорът на Славия Иван Димитров.
 ЦСКА - Славия @@@
Подготовка с " белите " стартира и друга опитна състезателка Ася Динова, която се завръща от майчинство и даже към този момент влезе за малко в мача против Казанлък. Целта е през втория полусезон Ася Динова също да оказва помощ на младите си съотборнички в Славия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР