Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни. Това заяви зам.-председателят на

...
Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни. Това заяви зам.-председателят на
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни!

Опитите за изчегъртване явно са несполучливи. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев след излизането на данните от exit poll-а, представен от Народоосвободителна въстаническа армия.

„ Какъвто и да е резултатът - напълно първи, по-малко първи - за нас той е достижение. Този резултат го имаме след най-малко двумесечни опити да се впрегне целият запас на страната ние да се представим по-зле на изборите ”, посочи Дончев.

Той съобщи още, че днешният резултат означавал още нещо: „ Каквито и старания да бъдат правени, да се изкривява изборният резултат, българските жители да бъдат заблуждавани, българската народна власт е жива и това е добра вест ”, заключи зам.-председателят на ГЕРБ. 

„ Тепърва следва да проучваме организацията на изборния развой, до каква степен машините са надеждно средство. Предстои да разберем какъв брой машини са пипани по време на този избирателен развой ”, посочи Тома Биков.

Според него се обрисува коалиция на протестните партии с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

„ Очертава се държавно управление, което няма да носи политическа отговорност, с министър-председател, който и да е той, който няма да носи политическа отговорност или обрисува се държавно управление вид Беров, Орешарски ”, добави той.

Биков е безапелационен, че ГЕРБ ще направи всичко, с цел да може българското общество да се оправи с политическите, икономическите и обществените провокации.

„ В по-близката история на България, знаете, че такива държавни управления приключват с провал. Пред България има два разновидността – задълбочаване на политическата рецесия или подмолно ръководство във формат, ръководен не пред очите на хората, а в задкулисието на българския политически и стопански живот ”, приключи той.  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР