Опит за покушение срещу властта бе извършено в Уганда. Въоръжени

...
Опит за покушение срещу властта бе извършено в Уганда. Въоръжени
Коментари Харесай

Убиха дъщерята на министър в Уганда

Опит за нападение против властта бе осъществено в Уганда. Въоръжени мъже нападнаха колата на военачалник Катумба Вамала, министър на труда и превоза на Уганда, съгласно представител на армията и локални медии, съобщи БГНЕС.
Генерал Катумба Вамала е ранен, а щерка му е убита при опита за нападение, оповестява телевизия NBS. Според известията водачът му също е погубен.
 Българка прави документален филм за Уганда (ВИДЕО) Българка прави документален филм за Уганда (ВИДЕО)
Журналистическата работа среща Инна с създателя на фондация „ Усмивка за Африка “ Даниел Делибашев и предопределя нейното за...
Генерал Катумба Вамала, някогашен шеф на отбранителните сили на Уганда, е пътувал от вкъщи си, когато въоръжени мъже разкрили огън по неговата Toyota Land Cruiser. Според очевидци четирима нападатели са карали мотоциклети и са стреляли по колата му малко след 9:00 ч. локално време. Катумба е превозен до клиника в регион Кисааси на столицата Кампала.
Катумба Вамала е военачалник, министър на труда и превоза в държавното управление на Уганда от 14 декември 2019 година Преди това, от 17 януари 2017 година до 14 декември 2019 година, той е бил министър на строителството. По-рано той е бил шеф на отбранителните сили на Уганда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР