Опит за държавен преврат е бил предотвратен в Германия. Тази

...
Опит за държавен преврат е бил предотвратен в Германия. Тази
Коментари Харесай

Опит за преврат в Германия! Арестувани са 25 души

Опит за държавен прелом е бил предотвратен в Германия. Тази заран специфични полицейски сили са нахлули в жилищата на обвинени лица, като са направили претърсвания и са арестували 25 души, заяви   " Тагесшау " на ARD. Повечето от тях се дефинират като райхсбюргери (граждани на империята). 
Прочетете още
Федералната прокуратура е повдигнала обвинявания на към 50 мъже и дами, че са основали терористична организация за да смъкват конституционния ред на Федерална република Германия и да основат страна по модела на Германския райх от 1871 година Акцията е почнала тази заран в 6 ч. с обиски в над 137 обекта в няколко немски федерални провинции, в Австрия и Италия, оповестява " Билд ". Разследването е почнало през август, а заговорът е почнал предишния ноември. В акцията през днешния ден са взели участие 3000 служители на реда и чиновници в специфичните елементи.

Сред проектите на групата съзаклятници, сред които и някогашен народен представител от " Алтернатива за Германия ", която е била формирана от десни екстремисти, са били офанзива на постройката на Райхстага (Бундестага), основаване на условия, които да предизвикат революция, офанзива на електроцентрали и събаряне на федералното държавно управление. Дори са били избрани хората, които да заемат основни министерски постове в революционното държавно управление. В проектите на заговорниците са влизали и убийства. Обсъждани били и договаряния с непознати държавни управления, без да се показват все още обществено. Според прокуратурата  идеите на заговорниците са се основавали и на така наречен QAnon доктрина на конспирацията, която е необятно публикувана измежду последователите на Тръмп в Съединени американски щати.  

Но съмненията са, че една от задържаните - съветска гражданка Виталия Б., е била медиатор в договарянията сред водача на групата и представители на съветската страна. За момента обаче няма доказателства, че съветски публични лица са подкрепяли заговора. Във военното крило на организацията вземат участие 14 резервисти и настоящ боен. Според прокуратурата водач е 71-годишният принц Хенрих XIII, потомък на фамилия, владяла княжество през XIX век. 

Според следствените органи в Германия днешната интервенция против групата е невиждана.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР