Оперната прима, покорила световните сцени - Дарина Такова коментира в

...
Оперната прима, покорила световните сцени - Дарина Такова коментира в
Коментари Харесай

Оперна прима в потрес от НЕВЕЖЕСТВОТО на Борисов! Премиерът се изгаври с културата заради протестите на БНР!

Оперната прима, покорила международните подиуми - Дарина Такова разяснява в ”Преди обед” митингите на музикантите от БНР против държавното управление и премиера Бойко Борисов:

Протестът на огромните музикални сформира от БНР наподобява, че ще прерастне в нещо огромно. Социалните мрежи гърмят с изказването на премиера Бойко Борисов, който през вчерашния ден с две изречения генерално неглижира и омаловажи това, което се случва. Премиерът безусловно отново неопитен е споделил, че "каква е тая работа БНР да има 4 оркестъра ". Това значи, че той не прави разлика сред това, че там става въпрос за оркестър, за хор, за национален ход и бигбенда. Но за него това с 4 оркестъра, които са му допълнително и са доста и са огромно перо за бюджета. Затова той е предложил тези хора да намират метод да се оправят - да продават концерти, билети и други, с цел да могат да се нанижат на великия делегиран бюджет.

Тази индиферентност, която граничи с рисково незнание, е следващият пестник, ритник и подигравка с културата и хората на изкуството.

Аз не запознат съм водна топка и астронавтика, само че е редно, в случай че съм министър-председател да имам екип, който да ме поучава. За жал и зла врага Борисов има за консултант Вежди Рашидов, който от време на време основава вербални и други гафове. Той нормално се показва по този начин: "Някакви музиканти нещо пискат, желаят или ги хрантутим ".

Всичко това е извънредно обидно и има огромно недоволство. Смятам, че този митинг ще прерастне в друго. България е конвертирума зад граница със своите артисти и музиканти. Била съм години наред културен дипломат на България по света. Ние потвърждаваме всеки ден, че страната ни може да не бъде известна на открито единствено с крадците, мошениците и нарушителите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР