Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов смята, че спадналото

...
Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов смята, че спадналото
Коментари Харесай

Стойчо се похвали с рекорд и обяви: 90% подкрепят ЦСКА, а 10% са зад нас

Оперативният шеф на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов счита, че спадналото равнище на Лудогорец през този сезон е повода за огромния късмет на ЦСКА - София да прекъсне 11-годишната доминация на разградчани в българското футболно състезание.

" Червените " от " Българска войска " имат задатък от точка на върха на класирането пред първенците два кръга преди края на акцията в Първа лига, а Младенов разяснява упованията си за идния свършек на сезона за " О Жого ".

" През този сезон Лудогорец не е толкоз мощен, равнището им падна малко. Мисля, че това значително е повода за класирането, а не толкоз някакво доста израстване на ЦСКА. Битката е жестока, макар че Лудогорец има по-широк състав. Мачът на ЦСКА против нас ще бъде решителен. Стадионът ще бъде цялостен, само че 90 % от почитателите на ЦСКА ще ги поддържат. Може би 10 % ще бъдат зад нас...Ситуацията е сложна. Има хора, които желаят обединяване сред двата клуба, само че управленията вървят в разнообразни направления ", сподели той, представен от португалското издание.

Именно ЦСКА 1948 смъкна Лудогорец от първото място след тъждество 2:2 в Бистрица в предходния кръг, в който ЦСКА - София надви над Локомотив Пловдив с 1:0 на " Българска войска ".

Тимът на Младенов пък се бори за третото място и за директна квота за квалификациите на Лигата на конференциите с Левски, като има точка преднина пред " сините ".

" Постигнахме страховит резултат, само че на върха нищо не е решено. Това не се е случвало от много години, има неизясненост за няколко позиции в класирането. Невъзможно е да се планува какво ще се случи в последните два кръга. Двата съществени претенденти за купата са във върхова форма, само че ние също се оправяме добре, има напредък след идването на новия треньор (б.а. Атанас Рибарски). Ще бъде мъчно за ЦСКА, макар че е хазаин ", добавя Младенов.

Той признава, че изпитва съществени сантименти към ЦСКА.

" Мачът ще бъде доста специфичен за мен, прекарал съм по-голямата част от кариерата си като състезател и като треньор в ЦСКА. Станах първенец през 2008 година, последната купа на клуба. И то с цялостна доминация, с 24 победи и 6 равенства, което остава неподобрен връх в България ", разяснява Младенов.

" Последните 11 години минаха под превъзходството на Лудогорец, който посредством двамата си доста богати братя (б.а. притежателите Кирил и Георги Домусчиеви) разбра какво е нужно, с цел да се построи доста мощен тим за малко време. Те имат най-хубавата инфраструктура в страната и са образец за отлична вътрешна конструкция в страна, в която организацията и парите постоянно са незадоволително ", добавя той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР