Оперативният директор на Националната волейболна лига (НВЛ) Христо Апостолов бе

...
Оперативният директор на Националната волейболна лига (НВЛ) Христо Апостолов бе
Коментари Харесай

Гледа ли се повече волейболното първенство на България, след като през този сезон двубоите се излъчват от b1b.box tv?

Оперативният шеф на Националната волейболна лига (НВЛ) Христо Апостолов бе посетител във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“В интерес на истината съответно като числа мисля, че сътрудниците от B1B.BOX могат да дадат съответните проценти, пийпълметрия и така нататък, само че обстоятелствата са такива, че зрителската публика от предходната година до в този момент се е вдигнала повече от 2,5 до към 3 пъти. Разбира се, релативно е и според от мачовете, които се играят и тимовете, само че факт е, че тази опция да се гледат срещите свободно както в интернет, по този начин и в другите мрежи на кабелните и мобилни оператори, това е хубавото. Така от ден на ден фенове имат опция да гледат клубния волейбол, и не просто да гледат едни срещи, а в действителност да гледат един прелестен волейбол. В последните дни си говорихме с сътрудници като равнище къде сме ние спрямо Европа. Смело може да се каже, че българския клубен волейбол сигурно в първата 10-ка. Разбира се, още доста сме надалеч от Русия, Италия, Полша, Франция, само че малко по малко вървят в добра посока. Факт е, че вършим стъпките лека-полека, само че съм уверен, че в границите на 2-3 години с този ритъм на развиване, сигурно ще бъдем в първите 6, само че надалеч от водещите страни ”, съобщи Христо Апостолов, който бе посетител във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Виждате, че нещата в модерния волейбол, в международния волейбол вървят ръка в ръка с технологиите. Ако си спомняте, до 2010-а имахме двама статистици - единият бях аз, а другият, от който се учих - Боян Панталеев от ЦСКА, който продължава и досега. Факт е, че до 2010-а всички развити страни с волейбол за тях потреблението на статистик беше като това да имаш теляк, асистент треньор или играч, а в България се гледаше по напълно друг метод. Все отново, още тогава успяхме да го наложим. Ще изтъквам един от най-големите треньори в света - Хулио Веласко, който споделя съответно за статистиката:
 Как ще бъдат разпределени участниците на България в европейските клубни шампионати през идващия сезон? Как ще бъдат разпределени участниците на България в европейските клубни шампионати през идващия сезон?
" Статистиката ми оказва помощ тъкмо точка и половина на гейм и при 25:23 успеха е за моя тим ".

Тъй че, ето по какъв начин технологиите оказват помощ на волейбола. След като това към този момент се одобри и от треньорите в клубния ни волейбол, виждате в Суперлигата тематиката си стана обикновено и нещо резонно. Това, което сега приготвяме, което и сътрудника Атанас Върбанов към този момент анонсира, че за плейофите към този момент ще бъдем осъвременени с таблети във връзка с съдиите, а от новото състезание ще бъдат доставени таблети и на клубовете за още по-бързото и безпроблемно протичане на срещите, за улеснение. Имаме софтуерен сътрудник, който ни оказва помощ. Фактът, че все по-големи компании са отворени за диалози да оказват помощ на клубния волейбол, това приказва единствено по себе си, че в България сега можем да приказваме за " жив " волейбол ”, добави Христо Апостолов.
6
Снимки: Startphoto | Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР