Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов говори

...
Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов говори
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Място в евротурнирите е напълно постижима цел

Оперативният шеф на ФК ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов приказва за младия ментор на " алените " Тодор Янчев, както и какви са задачите пред клуба до края на акцията.

Младенов пожела доста триумфи в треньорската специалност на досегашния си асистент Янчев и изрази задоволството си от все по-силно навлизащата вълна от млади български експерти.
 Цветомир Найденов: Върнахме 8-часовия работен ден и резултатите не закъсняха
Цветомир Найденов: Върнахме 8-часовия работен ден и резултатите не закъсняха

По мотив разгрома

" Тепърва ще придобиваме усещания от Тодор Янчев като треньор. Той направи една огромна кариера като играч и в този момент му поисквам същото и като треньор. Аз нормално заобикалям да давам препоръки, само че, несъмнено, в случай че пристигна при мен с съответен въпрос, бих му оказал помощ. Той има капацитет да стане доста добър старши треньор ", съобщи Младенов пред Българска национална телевизия.

" Много е радостно, че такива млади треньорски имена навлизат в българския футбол (Станислав Генчев, Христо Янев, Владимир Манчев и други). Аз съм сигурен, че разполагат с нужните качества и познания да тласнат българския футбол в позитивна тенденция. Убеден съм, че някои от тях в един миг ще водят и националния тим ", добави легендата на ЦСКА.

Стойчо Младенов разкри още, че за него място в евротурнирите е изцяло постижима цел за ФК ЦСКА 1948, само че добави, че отбора го чакат тежки мачове, първият от които против ЦСКА - идната неделя (12 март).

" Място в евротурнирите е постижима цел, само че дано да не забравяме, че ни чакат тежки мачове. Отборът ни разполага със сериозен капацитет и считам, че ще се оправи с напрежението, когато то пристигна. Разполагаме с положителни футболисти и добър треньор, който имам вяра, че ще се оправи ", съобщи оперативният шеф на ФК ЦСКА 1948.
 ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА ще се играе на националния стадион?
ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА ще се играе на националния стадион?

Възможен е подобен вариант
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР