Oперативните групи са вече на лице, заяви още тойБългарското правителство

...
Oперативните групи са вече на лице, заяви още тойБългарското правителство
Коментари Харесай

Петков: Българското правителство остро осъжда агресията на Русия към Украйна

Oперативните групи са към този момент на разположение, съобщи още той
Българското държавно управление остро осъжда експанзията на Русия към Украйна, която е не предизвикана и за нас е неприемливо на територията на Европа сходни дейности. Това съобщи министър председателят Кирил Петков.

„ Днес в 8 часа ще бъда в Брюксел с цел да приказваме за ответната реакция и дублирам, че България ще приказва в един глас с Европейски Съюз и НАТО, като единството ни дава силата. “, добави той.

„ Българското държавно управление към този момент задейства оперативни групи по другите опасности, с цел да сме несъмнено че сме подготвени за всеки един риск. НЕ би трябвало да се провокира суматоха, няма пряк риск за военни дейности против България. Действаме и работим. Изработваме заключителен проект за енергийна, кибер сигурност, военно краткотрайни резервира и всичко останало, като сме подготвени и българските жители би трябвало да спокойни, че работим оперативно. “, съобщи Петков.

Премиерът за следващ път повтори, че България е предан сътрудник на НАТО и Европейски Съюз.

Той посочи, че се откриват три пункта за приемане на българи от Украйна, като всичко се провежда от транспортния министър Събев, като се обследва опцията да се одобряват и украински жители.

„ Вместо да дават ужас и опасности, опозицията може да бъде градивна за бюджета, а не да вясва ужас и да се упражняват в непотребен пиар. “, разяснява той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР