Opel участва в 15-ото издание на Специализираното изложение за земеделие

...
Opel участва в 15-ото издание на Специализираното изложение за земеделие
Коментари Харесай

Opel Movano на Бата Агро

Opel взе участие в 15-ото издание на Специализираното ревю за земеделие БАТА АГРО 2023, което се провежда от Българска асоциация на търговците на агротехника. Форумът за нововъведения, технологии и срещи на бизнеса се организира от 15 до 19 май в това число на летището в град Стара Загора. В него вземат участие 209 компании от агро бранша върху повече от 35 700 кв. м. изложбена повърхност.

По време на събитието посетителите ще могат да видят модел Movano, който бе стартиран предходната година на българския пазар.
Моделът е мултифункционален и дава отговор на условията на всеки вид бизнес.
Movano има качество на направа и практичността на един Opel, в този момент разширени с повече профилирани разновидности, нов професионален дизайн, усъвършенствани системи за подкрепяне на лидера и по-добри качества по повод потребен товар. Сега, повече от всеки път, Opel Movano е съвършеният инструмент за работа.

Повече информация за модел Opel Movano:
Opel Movano се предлага с избор от разновидности на каросерията с четири дължини и три височини в границите на два разнообразни вида линии:

Фургон, фургон с двойна кабина, шаси-кабина, шаси с двойна кабина, шаси с частична кабина и платформа-кабина
Заводски трансформации за самосвал и бордови
Четири версии на база общо тегло: 3,0 т, 3,3 т, 3,5 т и 4,0 т

Товарното пространство на Opel Movano е измежду най-хубавите в класа, с елементарен достъп през необятно отварящите се порти и до 17,0 м³ размер. С място за до четири евро палета, вие можете да конфигурирате вашето Movano по този начин, че да ви обезпечи оптимален потенциал. Отворите дават опция за товарене чак до равнището на тавана при всеки модели, осигурявайки по този метод отличен достъп. И всичко това с оптимално равнище на сигурност и сигурност, със защитни облицовки на пода и страничните панели като алтернатива.

Предлагат се четири разновидността на механически позволена оптималната маса: 3000 кг, 3300 кг, 3500 кг и 4000 кг
Полезен товар до 2100 кг

Тегло на прикачения товар до 3000 кг

Пространство и комфорт за вас, вашия екип и вашия товар. Изобилие от места за предпазване на предмети, които са комфортно ситуирани в кабината, в това число обезопасено място под седалките. Конфигурирайте вашето пространство по този начин, че да служи на вашите бизнес потребности, в това число като поръчате преградна стена със или без прозорец, както и голям брой точки за прикрепване и обезопасяване, тъй че всеки товар да бъде подсигурен при транспорт.

Водачите и пасажерите могат да разчитат на услугите на цифрово радио, Bluetooth и USB връзки. При по-високите равнища на съоръжение са включени 5-инчов цифров сензорен екран и опция за прибавяне на интегрирана сателитна навигация.

Камерата за назад виждане прави придвижването на заден ход на Movano по-безопасно и по-прецизно. Тя разрешава на лидера да следи зоната зад автомобила на сензорния екран при маневриране и обезпечава насоки за вярно придвижване с друго оцветени линии. Системата се задейства автоматизирано при включване на задна предавка или при отваряне на задните порти и може да бъде комбинирана със датчици за дистанцията при паркиране обратно за спомагателна сигурност.

Opel Movano предлага на бизнеси от друго естество и величина извънредно конкурентни общи експлоатационни разноски, преференциално сервизно обслужване, невисок разход и излъчвания.

С интегриран образован надзор на сцеплението, шофирането в сложни пътни условия се усъвършенства, посредством целево задвижване на колелото с по-добро сцепление. Контроът на спускането по надолнище също е част от тази новаторска технология и разрешава на лидера да поддържа цялостен надзор при кални и каменисти стръмни пътища, без нужда от допиране на педала за газта.

Opel Movano разполага с мощта да свърши каквато и да било работа. Неуморните 2,2 литрови турбодизелови мотори от новата гама, покриващи Euro 6d се оферират с мощ от 88 кВт/120 к.с., 103 кВт/140 к.с. и 123 кВт/ 165 к.с., с оптимален въртящ миг до 370 Нм и солидна 6-степенна механична трансмисия.

Opel Movano предлага на бизнеси от друго естество и величина извънредно конкурентни общи експлоатационни разноски, преференциално сервизно обслужване, невисок разход и излъчвания.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР