Opel разкри подробности за новата топ-версия в модификационното портфолио на хитовата си

...
Opel разкри подробности за новата
топ-версия в модификационното портфолио
на хитовата си
Коментари Харесай

Ultimate : новата черешка на Opel Corsa

Opel разкри детайлности за новата топ-версия в модификационното портфолио на хитовата си Corsa, наречена Corsa Ultimate.

От Opel анонсират, че Corsa Ultimate е в състояние да предложи спомагателни детайли в оборудването, които извисяват пакета на ново равнище, като цената на автомобила на територията на Германия е избрана на 23 870 евро.

В оборудването на Opel Corsa Ultimate са включени матричните IntelliLux LED фарове, 10-инчовата бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система Multimedia Navi Pro с възможност за цялостно консолидиране на мобилен телефон посредством Apple CarPlay и Android Auto, системата за съгласуваност и автоматично известяване при положение на пътен инцидент OpelConnect Services, тапицерия Alcantara, автоматична климатична апаратура и други.

В Corsa Ultimate, лидерът и пасажерът отпред могат да разчитат на регулируеми в шест направления седалки, които са оборудвани и със система за затопляне. Изживяването на водача е усъвършенствано чрез масажната функционалност на седалката и воланът с кожена тапицерия и затопляне.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР