Опазорен олимпийски спринтьор Оскар Писториус беше освободен от южноафрикански затвор

...
Опазорен олимпийски спринтьор Оскар Писториус беше освободен от южноафрикански затвор
Коментари Харесай

Оскар Писториус, опозорен южноафрикански спринтьор, е освободен от затвора условно предсрочно, след като уби приятелката си

Опазорен олимпийски спринтьор Оскар Писториус беше освободен от южноафрикански затвор условно предварително в петък, съвсем 11 години след Свети Валентин Ден на убийството на приятелката му, споделиха чиновници.

Писториус, на 37 години, напусна пандиза Atteridgeville покрай Претория, с цел да стартира новия си живот на следена независимост, което ще изисква от него да получи позволение от управляващите за доста от главните събития в живота.

Южноафриканският департамент на изправителните служби съобщи в изказване, че е „ в положение да удостовери, че Оскар Писториус е предварително освободен, дейно от 5 януари 2024 година Той беше е признат в системата на публичните корекции и в този момент е вкъщи си. "

Отделът не даде никакви спомагателни детайлности за освобождението му.

Писториус беше е зад решетките от края на 2014 година за убийството на неговата другарка, модел и приключила юридическо учебно заведение Рийва Стеенкамп, 29, на 14 февруари 2013 г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР