Опасност! игрово шоу за повторно използване на въпроси, състезатели по време на WGA страйк

...
Стачката на холивудския писател налага Jeopardy! сега в своя 40-ти
Коментари Харесай

Стачката на холивудския писател налага "Jeopardy!" сега в своя 40-ти сезон, за да направи корекции в шоуто си, след като продуцентите признаха, че първоначалният план е бил "компрометиран" от историческото работническо движение.

Липсва достатъчно свеж материал за нов сезон, "Jeopardy!" ще рециклира както стар материал, така и състезатели, разкри изпълнителният продуцент Майкъл Дейвис в последния епизод на "Inside Jeopardy!" подкаст.

Той го нарече „най-оптималното решение“, предвид обстоятелствата и факта, че първоначалният план на шоуто беше провален.

Холивудските стачки оказват влияние върху икономиката на Калифорния. Въздействието на холивудските стачки се усеща в цяла pond Защо холивудските актьори стачкуват?

"Така че наградата за трето място ще се увеличи до $2000, наградата за второ място ще се премести до $3000", каза Дейвис. Той добави, че ходът е в процес на работа, като се има предвид, че състезателите трябва да плащат сами пътя си, за да се появят в шоуто.

„Разбираме, че след COVID пътните разходи са се увеличили. Разбираме колко сложно е финансирането на пътуване до „Jeopardy!“ е за много състезатели в нашата общност и смятаме, че е крайно време да направим това“, каза Дейвис.

„Опасност за знаменитости!“ ще се завърне както с чисто нов материал, така и със състезатели през септември, добави Дейвис, като се има предвид, че въпросите за любопитни факти са били завършени преди писателите да стачкуват. Включва изцяло нов оригинален материал и шоуто в момента резервира гости.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР