Опашки по бензиностанциите, празни рафтове в магазините, разпродадени са билетите

...
Опашки по бензиностанциите, празни рафтове в магазините, разпродадени са билетите
Коментари Харесай

В Русия е страшно: Опашки по бензиностанциите, празни рафтове в магазините, разпродадени са билетите за всички полети

Опашки по бензиностанциите, празни лавици в магазините, разпродадени са билетите за всички полети. Билетите за директните полети към Тбилиси, Астана и Истанбул към този момент са изчерпани, заяви австрийското издание „ ое24 “.

Жители на Ростов описват за дългите опашки по бензиностанциите. В магазините за хранителни артикули в Ростов на Дон, Москва и Воронеж също се оповестява за претрупан трафик, както и за празни лавици. Поради това в някои магазини са лимитирани продажбите на артикули като захар, сол, брашно, масло и зърнени храни.

Асоциацията на производителите на хранителни артикули съобщи пред държавната осведомителна организация ТАСС, че няма причина за безпокойствие, запасите са задоволителни. Запасите от храни в Ростовска област също са задоволителни, " складирани са ресурси за една седмица ", обявиха от асоциацията.

Борбата за власт в Русия продължава да се изостря. Ръководителят на " Вагнер " Евгений Пригожин насочи предизвикателство към министъра на защитата Сергей Шойгу и началника на Генералния щаб Валерий Герасимов. Ако те не дойдат при него, наемниците на Вагнер ще тръгнат на поход чак до Москва, съобщи Пригожин. В речта си през днешния ден преди обед президентът Владимир Путин назова бунтовниците " предатели ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР