Опънати и под конец наместени легла, безупречно чисти бани... Само

...
Опънати и под конец наместени легла, безупречно чисти бани... Само
Коментари Харесай

Трите най-грозни тайни за хотелските стаи

Опънати и под конец наместени кревати, безупречно чисти бани ... Само на пръв взор по този начин наподобяват огромна част от хотелските стаи и жилища, само че истината е напълно друга.

Ето и трите най-грозни секрети за хотелските стаи и жилища:

Декоративните възглавнички са разплодник за бактерии . Те са пръснати по леглата наподобяват прелестно, само че постоянно завършват вечерта си захвърлени на пода или на всевъзможни места. Така те се трансформират в същински парадайс за бактериите и е целесъобразно въобще да не ги докосвате.

Чашите в хотелските стаи не са най-хубавия вид, когато сте жаден. Почти постоянно те единствено се изплакват и се оставят да изсъхнат. Не се мият с препарат. Камериерките имат доста стаи за оправяне, всичко би трябвало бързо да се свърши и постоянно изпитват физическа неспособност да оставят всичко под конец.
 Търсят се фрагменти за хотелите по морето, измежду тях и камериерки ThinkStock/Getty Images

Избягвайте онлайн резервации . Резервиране на стая посредством интернет има доста преимущества, само че крие и много опасности. Според туроператорите по този начин може да се получи най-лошият пакет. Мениджърите в хотелите знаят, че хората, които резервират онлайн най-често търсят евтини разновидности. Затова и хотелската политика гласи: най-лошите стаи отиват на " онлайн букинг " .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР