Онлайн видео платформата YouTube обяви, че прекратява временното отстраняване на

...
Онлайн видео платформата YouTube обяви, че прекратява временното отстраняване на
Коментари Харесай

Връщат канала на Тръмп в YouTube

Онлайн видео платформата YouTube разгласи, че приключва краткотрайното премахване на Доналд Тръмп две години откакто каналът на някогашния президент на Съединени американски щати беше неразрешен след нападението над Капитолия.
Прочетете още
" От през днешния ден каналът на Доналд Джей Тръмп към този момент не предстои на ограничавания ", съобщи американският колос в Twitter.

Републиканецът, претендент за президент през 2024 година, беше изключен от обществената мрежа през януари 2021 година, когато към момента беше на власт, за това, че е насърчавал поддръжниците си по време на нападението против Конгреса във Вашингтон.

По това време невижданото решение за унищожаване на онлайн наличието на Тръмп беше имплементирано от множеството съществени обществени мрежи, в това число Twitter, Фейсбук и Instagram.

Обосновавайки решението си YouTube съобщи, че е оценил " риска от принуждение " като най-малък и в същото време е взел поради значимостта гласоподавателите да чуят " еднообразно от главните национални претенденти ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР