Онлайн средата се очаква да насърчи креативността на участниците в

...
Онлайн средата се очаква да насърчи креативността на участниците в
Коментари Харесай

DevReach тази година ще се проведе онлайн в Twitch


Онлайн средата се чака да насърчи творчеството на участниците в DevReach
(снимка: Progress)

Тазгодишното издание на конференцията за разработчици DevReach, една от най-големите в Централна и Източна Европа, ще се организира от 19 до 23 октомври 2020 година в известната платформа за видео стрийминг Twitch, оповестиха уредниците от Progress.

„ Поради пандемията, провокирана от COVID-19, DevReach 2.0(20) ще бъде онлайн, което не значи обаче, че ще липсва интерактивност ”, сподели Сара Фаац, шеф „ Връзки с разработчици ” в Progress. „ Онлайн средата ни въодушевява да бъдем още по-креативни и да откриваме нови способи да държим общността си обвързвана ”.

В рамките на пет дни ще събере на едно място международно приети специалисти и инфлуенсъри от ИТ промишлеността. Те ще водят на практика сесии и ще вземат участие в извънредни изявленията с фокус върху най-новите технологии и положителни практики в създаването на приложения.

Всеки ден ще бъде отдаден на друга технология и фреймуърк, като участниците ще имат опция да пишат код онлайн с Blazor, React, Xamarin/MAUI и Angular и да придобият нови умения и убеденост да основават приложенията на бъдещето. Предвидени са също чат в действително време и опция за авансово задаване на въпроси към лекторите.

Сред лекторите на DevReach 2020 са:

Участието в събитието, което е ориентирано към софтуерни експерти и софтуерни водачи от целия свят, е гратис. Регистрацията за конференцията към този момент е отворена. DevReach ще включва и виртуално празненство в последния ден.

Конференцията обичайно се организира в София. Всяка година DevReach притегля приблизително 800 софтуерни експерти от над 20 страни.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР