Онлайн магазинът е най-голямата платформа за мобилни апликации30% от потребителите

...
Онлайн магазинът е най-голямата платформа за мобилни апликации30% от потребителите
Коментари Харесай

Все повече хора плащат за приложения от Google Play

Онлайн магазинът е най-голямата платформа за мобилни приложения

30% от потребителите на онлайн платформата Гугъл Play заплащат за приложения

Гугъл Play се явява най-голямата в света платформа за мобилни приложения, съобщи шефът на онлайн магазина за азиатско-тихоокеанския район Джеймс Сандърс, представен от Digitimes.com.

През предходната година от Гугъл Play са свалени и конфигурирани 82 милиарда приложения, по отношение на 65 милиарда за миналата 2015-та година. По-любопитен е фактът, че броят на потребителите, които заплащат за наличие, е повишен до 30%.
още по тематиката
В момента Гугъл Play поддържа заплащания с кредитни и дебитни карти в 135 страни по света, акцентира Джеймс Сандърс, представен от Digitimes. Платформата поддържа заплащания за телефонни сметки в 55 страни, като си сътрудничи със 140 оператора.

За да помогне на разработчиците да доближат до повече клиенти, Гугъл освен ще усъвършенства ръководството на Гугъл Play, включително неговите благоприятни условия за дистрибуция и разбор, само че и ще укрепи поддръжката на виртуална и допълнена действителност, както и на хромбуци, добавя Сандърс.

Гугъл cъщо по този начин обогатява непрекъснато наличието на онлайн магазина си, да вземем за пример с филми и ТВ излъчвания. Компанията първо пусна нормално 4K наличие в раздела Гугъл Play Movies, а неотдавна добави и наличие с HDR качество.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР