Онлайн кампания за набиране на средства за актьора, който изигра

...
Онлайн кампания за набиране на средства за актьора, който изигра
Коментари Харесай

Набирането на средства за болния полицай Клемънс от „Мистър Роджърс“ достигна цел от $100 000: „Изключително благодарен“

Онлайн акция за набиране на средства за артиста, който изигра ролята на служител на реда Клемънс в емблематичната детска стратегия „ Кварталът на господин Роджър “ доближи задачата си от $100 000 — посредством частично на The New York Post.

„ НАПРАВИХМЕ Гражданско отделение! Благодарение на дарението тъкмо този следобяд... достигнахме задачата си от $100 000 “, написа групата Приятели на офицер Клемънс в GoFundMe. „ През последните 10 седмици получихме великодушни дарения от 600 грижовни хора като вас, с цел да реализираме нашата цел от $100 000.

„ …И ние сме извънредно признателни за сензитивната и откровена публикация в NY Post предходната седмица по отношение на нашето набиране на средства. Тази публикация съвсем удвои даренията за нашия уебсайт на GFM и ни разреши да съберем $20 000 единствено за осем дни “, означиха набиращите средства.

„ Но още не сме завършили — към момента би трябвало да съберем $2900, с цел да покрием таксите за транзакции от 2,9% на GFM, приспаднати от всички дарения. И постоянно можем да надхвърлим първичната си цел! “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР