Онези, за които никога не говориш и не можеш да

...
Онези, за които никога не говориш и не можеш да
Коментари Харесай

Жените, които са трудни за обичане, са още по-трудни за забравяне

Онези, за които в никакъв случай не приказваш и не можеш да забравяш, избират да се запазят в себе си, в сравнение с да се разрушат при теб.

Казват ми, че имам тежък темперамент и съм от дамите, които са сложни за обичане. Вероятно е по този начин. Отнасям се като мъж към мощната жена в мен и не разрешавам на никой различен да се държи по-зле или по-добре с нея. Аз се оправям най-добре в това. Не разрешавам различен да ме унищожава към този момент. Започвам да изпитвам крещяща потребност да се намеря и се диря по този начин, както мъж търси дамата, която е предиздвикал да си тръгне от него. Винаги има такива дами, които си изпъдил, тъй като си вярвал, че ще се връщат постоянно назад при теб. Без условия, кавги и остарялата ария на нов глас. Обаче да ти кажа под секрет, че тези дами се завръщат в себе си, а не при безконечните любови, които ги цапат с разочарования.

Така аз пъдя онази мощната в мен всякога, когато желая да съм наивно момиче. Наричам я всякаква. Искам да й имам вяра по-малко в сравнение с имам вяра в тези, на които виждам, че не им е нужно да се обърна с тил, с цел да забият ножа. Когато всички илюзии се срутят върху мен оставам сама. Това е гаранция, че ще пристигна. Знам, че се е върнала поради формалната ми покана за усамотение, която си адресирам. Да не ме гледа до момента в който си разрушавам главата, сърцето. Нямам време за нея и се пробвам да не я сближавам с някого, който не я прави оценка. Не й слушам предизвестията, само че най-после постоянно ми би трябвало, с цел да пострадвам дружно с нея.

Тази жена в мен е странна колаборация сред дребното момиче с цялата му непорочност и поучителна майка на мъдростта.

Наистина е по този начин – подготвени сме да се грижим за някой едвам, когато се научим да се грижим за себе си.

Тя умее да прегръща болките ми, като лични деца, целува раните им по челото, приказва със спокоен звук и схваща всички лудости, които са ме предиздвикали да стигна до тук. Никога не ми споделя „ споделих ли ти “, тъй като и двете знаем, че ми е споделила. Не се наскърбява, че я представям като шизофренична фаза, която образува човешкото ми Аз. Тя се съгласява да ме приема такава каквато съм, тъй като не може да избяга, само че и да можеше не би ме напуснала.

Самодоволно потрепва всякога, когато се сетя за нея. Настанява се комфортно в къщата ми. Спи умерено, излежава се до късно в белите чаршафи даже в работен ден. След това стартира да чисти, подрежда ми дрешника и главата. Избира ми нова рокля, лакира ми ноктите на краката, води ме на коафьор и ме кара да излизамв петък вечер, с цел да се срещам с нови мъже и дами. Вдига ме на крайници и постоянно ми носи задоволително бутилки вино, чанти с книги и смелост да поканя тъкмо тези, които знае, че ще ме излекуват, тъй като обича компанията им. Помага ми да си предпочитам каква да бъда и да си припомням какво тъкмо ми оказва помощ да съм си тази, която съм, а не да се видоизменявам поради непознати условия. Винаги съм по-красива, когато е в близост, тъй като хората са дъжд, а тя е пристрастеност и вихър, в който се оглеждат до момента в който рося надълбоко в себе си.

Шизофреничната ми персона няма име. Имаше три имена, с които я назоваваха на разнообразни празненства, само че нищо не я разказва задоволително добре. Напомня ми на тези дами за които мъжете в никакъв случай не приказват.

Безброй след тях имат същите имена, походка и тяло, до момента в който не се извърнат, с цел да осъзнаеш, че напълно не са онази, която търсиш в тълпата.

Вече всички думи си употребявал за тях и не са останали такива, които ще ги върнат. Преданите дами си отиват вечно и тъкмо поради това не ги забравяш в никакъв случай. Те не се появяват там където не са сигурни, че могат да дават същата обич, която са давали в миналото по тази причина се завръщат в себе си, с цел да се запазят.

Идват като приятелки и остават такива даже, когато вземат всяко възприятие, което си кадърен да изпиташ. Превръщат се по едно и също време в ябълката и змията. Никога не са съвършени, само че с тези дами си причиняваш и позволяваш  хиляди прекарвания. Стаяват се под кожата ти с целия си огън, полуда и чудо.

Започваш да се чувстваш комфортно в себе си, а когато тя се изтръгне от вкъщи разкрила в теб се чувстваш като скитник.

Тя нормално си потегля, тъй като е схванала, че разрушаваш нейния храм сътворен в личната й същина, която ти е предоставила в комплект с всичките й компликации.

Онези дами за които в никакъв случай не приказваш и не забравяш доста наподобяват на тази в мен, с която в никакъв случай не те срещнах, тъй като Тя не пожела. Благодарение на нея разбирам за какво някой се е влюбил в мен. Само тези, които тя разреши да я приближат не трепнаха пред компликациите й, не я объркваха повече от нужното и не я осъждаха поради тежкия й темперамент, тъй като разбираха, че той се олекотява единствено, когато обича и я обичат. Останалите ги преживяхме дружно с нея, а за нас те нищо не знаят. Така е с всяка мощна жена, която има няколко луди и прелестни в себе си и се отнася с тях по-сурово в сравнение с някой мъж би се осмелил. Така преодолява всичко даже и себе си.

Инфо: goguide.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР