Оневиниха пловдивчанина Ангел Захариев за смъртта на съпругата му. Това

...
Оневиниха пловдивчанина Ангел Захариев за смъртта на съпругата му. Това
Коментари Харесай

Обрат: Оправдаха Ангел за смъртта на пребитата му съпруга в Пловдив

Оневиниха пловдивчанина Ангел Захариев за гибелта на брачната половинка му. Това излиза наяве от оповестено решение на Окръжния съд. Делото против 41-годишния мъж се гледа при закрити порти. 

Окръжните магистрати са признали Захариев за невиновен в това да е предизвикал на брачната половинка си Нина гибел по несъобразителност, настъпила три дни след побоя, с който е предизвикал лека телесна щета. Присъдата предстои на обжалване пред Апелативния съд. 

От Окръжната прокуратура към този момент е импортиран митинг против определението, с което е постановена оправдателната присъда на Ангел, оповестиха за " Марица " от обвиняването. 

За причиняване на гибел по несъобразителност при лека телесна щета, каквото е обвиняването за пловдивчанина, се плануват до пет години затвор. 

Грозните подиуми сред съпрузите се разиграли на 7 февруари предходната година. Възникнал скандал, след което последвал побой над дамата. Тя била откарана в сериозно положение в лечебно заведение.

Полицията задържа брачна половинка за 72 часа. Три дни по-късно потърпевшата издъхна, а казусът бе трансфериран от Районната в Окръжната прокуратура. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР