One Love Tour се организира за трета поредна година година

...
One Love Tour се организира за трета поредна година година
Коментари Харесай

One Love Tour събра Струмица на грандиозен концерт

One Love Tour се провежда за трета поредна година година от Междинна станция.

С всяко последващо издание, той става по-мащабен и предстоящ и за него към този момент се приказва като за "мост " сред културите на двете страни.

Доказателство по тази причина е и фактът, че 10 000 индивида пяха и танцуваха със звездите на турнето. Във вечерния концерт присъединяване взеха Графа, Слаткаристика, Михаела Филева, Любойна, Виктория, Оркестър Джамбо Агушеви и доста други.

Кулминацията бе рожденият ден на най-популярния на Балканите хип-хоп реализатор - Слаткаристика.

Лично Графа и Андрей Арнаудов му връчиха подарък на сцената, а екзалтираната аудитория не спираше да скандира и приветства.

Пред медиите, отразяващи събитието, Графа показа, че One Love Tour е обичаното му турне и чака с неспокойствие всеки идващ концерт. Любовта на публиката, реакциите на почитателите и идеологията на фестивала са повода той, за втора поредна година, да е част от него.

Официалните лица, които персонално почетоха и поддържаха с наличието си събитието бяха: вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, госпожа Зорица Заева, кметът на Струмица Коста Яневски, заместител министър на външните работи на Република Северна Македония Андрей Жерновски, ексклузивен и пълномощен дипломат Ангел Ангелов, консултант просвета и обучение Антония Велева и други представители от двете страни.

Традиционната "Алея на занаятите ", която отличава фестивала от всеки различен, мина под надпис "Обичай обичаите ". На нея бяха показани локални занаяти от двете страни, с поддръжката и съдействието на ЮНЕСКО.

Фестивалът One Love Tour продължава на: 25 август в Крива Паланка, на 7 септември в Бургас, на 14 септември във Варна, 21 септември в Скопие, 5 октомври в Стара Загора.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР