On the First Day of Christmas, Viasat World Gave To

...
On the First Day of Christmas, Viasat World Gave To
Коментари Харесай

Viasat World представя 12 дни коледна ТВ програма - 24 декември – 29 декември



On the First Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…
EPIC DRAMA: КРИМИНАЛНИТЕ СЛУЧАИ НА МЪРДОК: КОЛЕДА В СТИЛ „ МЪРДОК “  

19 : 45 : Филантропът Алистър Макгауън е открит мъртъв на празненство в имението си, а дарените дарове за нуждаещите се деца, поканени на празненството, са откраднати. Докато детектив Уилям Мърдок проверява убийството на Макгауън, той схваща, че локалният бизнес магнат намерено е враждувал с някогашния си сътрудник Сайръс Линч. Когато се появяват нечисти сили, които заплашват мирния дух на празника, Мърдок схваща, че освен би трябвало да реши ужасяващото закононарушение, само че и да избави Коледа.
КРИМИАЛНИТЕ СЛУЧАИ НА МЪРДОК, СЕЗОН 10, ДЕБЮТИРА Пожарна охрана EPIC DRAMA, НА 4 ЯНУАРИ И ЩЕ съдебна експертиза ИЗЛЪЧВА ВСЯКА ДЕЛНИЧНА ВЕЧЕР ОТ 21 :15
 

On the Second Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…
VIASAT HISTORY: - Атина
 
22:00 Атина, Александрия, Тикал и Рим - именитите градове са някои от най-известните археологически обекти в света и въпреки всичко още не са разкрили всичките си секрети. Построени като храмове на знанието, тези невероятни градове са били биещото сърце на античния свят. Как са зародили, какъв е бил животът в тях и по какъв начин са се трансформирали в центрове на знанието и иноваторството?
От 5 в. пр.н.е. до Римската империя, завладяващата документална поредност възкресява най-великите антични градове в разцвета им със зашеметяващи реконструкции с компютърна анимация и модерни фрагменти на останките от тези обекти.
 

On the Third Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…
VIASAT NATURE:

1 7 :00 През 1970-та фотография на „ снежни маймунки “, които се къпят в парещ извор излиза на корицата на списание  Life; Оттогава насам приматите в Япония, които си взимат горещи вани, са предпазени и добре хранени – за наслада на туристи и фотографи.
Уникалният им метод на живот им носи популярност, само че „ снежните маймуни “ на Япония водят нелек живот, понасяйки компликации и борейки се за оцеляване в красвивия си, само че безмилостен планински хабитат.
 

On the Fourth Day of Christmas, Viasat Explore Gave To Me…
VIASAT EXPLORE: ОПЕРАЦИЯ „ ЗЛАТНА ТРЕСКА “ – епизод 1



2 1 .15 Историкът Дан Сноу и екипът му пресъздават историческия маршрут на златотърсачите от 19-ти век, които изминават пътя от крайбрежието на Аляска до златните полета на Клондайк 965 км на север.
Към него се причисляват полярният откривател Фелисити Астън и лекарят специалист по отдалечени територии Кевин Фонг. Заедно те ще извървят стъпките на последната огромна златна тресчица - международно събитие, цялостно с епични завършения, рискове и героични истории, въодушевило основаването на голям брой компютърни игри и филми.
 

On the Fifth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…
VIASAT HISTORY: ВЕРСАЙ – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ПРЕД КРАЛЯТ СЛЪНЦЕ
 
21:30 Известен в целия свят, Версайският замък и неговите градини притеглят повече от 7.5 милиона гости всяка година, само че дали емблематичното създание е разкрило всичките си секрети?
Истински катализатор за научни проучвания във Франция през 70-те година на 17-ти в., Версай е бил най-голямата строителна площадка в Европа. Въпреки мобилизацията на цялата страна, невероятната работа на занаятчиите  и ангажираността на всички учени по това време, един проблем остава неуреден – водата!
Това е забележителна документална поредност в два епизода в две следващи вечери от 21:30 часа - за огромно научно проучване, обвързвано с реконструкции на Версайския замък, и изобретения, опити, архивни изображения и нови вероятности. Изследваме колосалната задача да бъде издигнат кралският замък.
 

On the Sixth Day of Christmas , Viasat World Gave To Me
EPIC DRAMA : – сезон 1



22.00 История за другарство, обич и изменничество в границите на няколко десетилетия. Шестима другари се пробват да оцелеят и преуспеят.
След Втората международна война Берлин е в руини, разграничен на четири бранша, пресечени от граници и подложени на полицейски часове, прекъсване на тока и блокади. С всичко може да се търгува - от секс, през цигари и шоколад, до фамилни бижута. Под непрекъснатия екот на " стафидените бомбардировачи " на Берлинската обсада, група младежи основават група, наречена " Вълците " и се заклеват един на различен във постоянно другарство. Всеки от тях е обиден от войната по друг метод. Бернд е търговец на коли, който не се опасява от нищо, а евреинът Якоб е оживял в Холокоста и в този момент има намерение да оцелее в следвоенна Германия. Двамата се борят за сърцето на Лоте, която мечтае да стане певица. Останалите в групата са дръзката, витална Силке, Курт - будист и социалист с огромна уста и огромно сърце, и Ралф, пъргавият дребен брат на Лоте.
 
Следва продължение...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР