Омръзна ли ви рутината в сексуалните отношения? Време е да

...
Омръзна ли ви рутината в сексуалните отношения? Време е да
Коментари Харесай

Как да подлудим мъжа в леглото

Омръзна ли ви рутината в половите връзки? Време е да предприеме сериозна крачка и да извършите същинска гражданска война в спалнята с цел да подлудите вашия сътрудник. Днес ще ви дадем няколко простички съвета, които правят чудеса и сигурно, ще го изпратят  на седмото небе.

 

 

Ето какво би трябвало да извършите с цел да го подлудите в леглото

Бъдете строга стопанка – заповядайте им

 

Жени, вие определяйте по какъв начин ще се случат нещата. Заемете водеща позиция. Всеки мъж счита, че това е доста, доста секси.

 

От време на време гледате филми за възрастни дружно.

 

Ще научавате от ден на ден и повече нови неща, като гледате тези филми. Мъжете не обичат еднообразието в леглото. Ако не сте разнородни, скоро ще му омръзнете и ще ви размени с по-разкрепостена партньорка. Бъдете сигурни, че в случай че поемете самодейността да включите нова поза или нещо друго бясно ще го влудите и няма да бъдете пренебрегнати.

 

Оставяйте следи по тялото му

 

Белегът, който сте оставили на гърба му, потвърждава, че сте правили буйна обич, а освен общоприета. На идващия ден той ще си спомни тъкмо какво сте претърпяли, откакто види белезите по тялото си.

 

Орална любов 

 

Поглезете го, без да желаете нищо в подмяна. След дълъг работен ден всеки мъж мечтае дамата да го възнагради с отпускащи милувки. Случва се да нямат сила да вършат обич след натоварения ден.

 

Масажирайте го

 

Просто типичен масаж на гърба за стимулиране на сетивата му. Това ще му помогне да се отпусне, а по-късно той ще ви благодари по сърдечен и сантиментален метод.

Вижте още ⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР