Омбудсманът е и съпредседател на Националния обществен съвет, отговорен за

...
Омбудсманът е и съпредседател на Националния обществен съвет, отговорен за
Коментари Харесай

Омбудсманът Мая Манолова Дава На Съд Кмета На С. Хитрино!

Омбудсманът е и съпредседател на Националния публичен съвет, виновен за разпределянето на средствата от акцията на Български червен кръст, дарени от жители за възобновяване на покъщнината и домовете на локалното население. На място в с. Хитрино бе и екип на БЧК, воден от заместник-председателя на червенокръстката организация доктор Валентин Пеев.

Омбудсманът осведоми публицистите, че по дарителската акция на БЧК са събрани общо 2 млн. и 76 хиляди лева, от които досега са разходвани 1 млн. 500 хиляди лева Това са пари за възобновяване на изгорялото обзавеждане и електрическо съоръжение на хората - за нови ел. уреди и мебели и все още няма тъжби за ощетено домакинство.

" Това, което направих през днешния ден обаче е, че залепихме на подобаващи места два листата. Един - за 250 000 лева за поправки, които съгласно кмета са изпълнени по получатели и различен лист за още 250 000 лева, които по негово предложение би трябвало да бъдат разпределени сред хората за строителни материали. Кметът изиска те да му бъдат дадени от дарителската сметка на БЧК, което няма да стане, до момента в който не се уверя, че хората са съгласни със описите ", акцентира омбудсманът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР