Омъжена полицайка от американския щат Тенеси и няколко нейни колеги

...
Омъжена полицайка от американския щат Тенеси и няколко нейни колеги
Коментари Харесай

Уволниха полицайка, имала връзка с шестима колеги

Омъжена полицайка от американския щат Тенеси и няколко нейни сътрудници изгубиха работата си, откакто станаха известни детайлности за противозаконните им връзки на работното място, заяви „ Дейли остарял ”.

Меган Хол е обвинена в полови връзки с шестима сътрудници мъже. Тя разменяла откровени фотоси с тях, правила орален секс с двама от тях на територията на полицейското ръководство, а също и в работно време.

Нарушенията доведоха до уволнението освен на Хол, само че и на нейните сътрудници по развлечения - офицерът Хуан Луго, сержантите Луис Пауъл и Тай Макгоуън, както и детективът Сенека Шийлдс. Други двама чиновници, Патрич Малиоко и Лари Холадей, които са обвинени в противозаконни връзки с Хол резервираха званията си, само че също бяха уволнени.

Незаконните връзки се осъществявали в хотелски стаи и в домовете на други чиновници. Един от случаите се случи в лодка, а други в полицейския сектор, където Хол и нейните сътрудници работеха. Приключенията излязоха нескрито, откакто локалният кмет Джейсън Коул получил предизвестие, че Хол прави тройка с Малиоко и брачната половинка му. Мъжът призна, че е правил секс с Хол повече от един път. Полицаят добави, че е видял Хол и Холадей да се целуват, до момента в който гледали футболен мач. Освен това тя целунала брачната половинка му Ейми, когато разбра, че двойката е с „ отворен брак ”.

Хол, която съобщи, че също има „ отворен брак ” със брачна половинка си, се съгласи на тройка с двойката Малиоко, макар митингите на брачна половинка си. Освен това Хол съобщи, че е правила секс с Пауъл, когато и двамата са били на промяна. Първоначално Пауъл отхвърли половия контакт с Хол, само че сподели на проверяващите, че всички знаят, че тя има доста сътрудници. По-късно той беше заловен в неистина и призна, че е правил секс с колежката си.

Холадей също призна, че е правил секс с Хол доста пъти, а Макгоуън съобщи, че един път отишъл Хол с друга жена и е посочил гениталиите си.

Колеги на дамата описаха, че са видели пияната Хол да смъква блузата си по време на празненство. Преди това Малиоко принудително й дал да пие водка, а останалите чиновници видели това и се пробвали да я защитят. Малиоко сподели, че се тревожи за психическото положение на Хол и нейната взаимозависимост към алкохола. Веднъж той видял Хол да опира незареден револвер в главата си и да натисне спусъка.

Шефът на човешките запаси в полицейското ръководство Андрю Патън води следствието и утвърди санкции за 8 служители на реда поради полови контакт по време на работа, полов тормоз и лъжесвидетелстване по време на следствието.

По-рано беше обявено, че в американския щат Кентъки съдийка неведнъж е влизала в интимна връзка със собствен зависещ в правосъдната зала, вследствие на което изгубила работата си. Тя разрешила на мъж да свири на китара, да пее и да пие алкохол, до момента в който изпълнявала отговорностите си.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР