Оля Антонова, по-известна като Оля Малинова, е позната със от

...
Оля Антонова, по-известна като Оля Малинова, е позната със от
Коментари Харесай

20 въпроса | Оля Антонова

Оля Антонова, по-известна като Оля Малинова, е позната със от насажденията към хижа Трастена. Преди да се завърне в България, тя обикаля света от Ирландия до Бразилия и Австралия, работейки в корпоративния свят. През 2018 година Оля се озовава на събитие с отворена сцена за всеки, който желае да се опитва в комедийния род. Споделя, че това е бил повратен миг в живота ѝ. Характерното за такива събития (Open Mic) е, че всеки има опция за няколко минути да завоюва публиката и да я разсмее. Оля излиза и разказвайки по какъв начин е минал деня й, печели първо място. Заедно с Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова основават компанията за стендъп " Три дами на микрофона ". Режисьор на техните спектакли е Стоян Радев.Освен спектакъла " Добрата, Лошата и Красимира ", който е гледан от 3000 души, Оля се изявява и със личен моноспектакъл " Министър на щастието ", чиято премиера беше през лятото на 2022 година И тази година тя разпродаде Зала 1 на НДК за следващото издание на One Night Stand, което продължи с турне в Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Велико Търново. На 25 април имате опция да я гледате в Sofia Live Club.

Оля Антонова, по-известна като Оля Малинова, е позната със от насажденията към хижа Трастена. Преди да се завърне в България, тя обикаля света от Ирландия до Бразилия и Австралия, работейки в корпоративния свят. През 2018 година Оля се озовава на събитие с отворена сцена за всеки, който желае да се опитва в комедийния род. Споделя, че това е бил повратен миг в живота ѝ. Характерното за такива събития (Open Mic) е, че всеки има опция за няколко минути да завоюва публиката и да я разсмее. Оля излиза и разказвайки по какъв начин е минал деня й, печели първо място. Заедно с Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова основават компанията за стендъп " Три дами на микрофона ". Режисьор на техните спектакли е Стоян Радев.

Освен спектакъла " Добрата, Лошата и Красимира ", който е гледан от 3000 души, Оля се изявява и със личен моноспектакъл " Министър на щастието ", чиято премиера беше през лятото на 2022 година И тази година тя разпродаде Зала 1 на НДК за следващото издание на One Night Stand, което продължи с турне в Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Велико Търново. На 25 април имате опция да я гледате в Sofia Live Club.
Като какъв човек се определяте?
Като човек, който желае да е пионер в това което прави и обича да спи следобяд. Искам да съм иноватор, да мога постоянно да си задавам въпроса " ами в случай че " и в същото време да си обезпечавам свободата да се прибера в 1 следобяд и да легна да дремя.
Нещото, в което вярвате безусловно?
Че България може да бъде супер яка. Въпреки, че се намираме сред две крайности - хора, които живеят тук и ненавиждат страната си и хора, които от дълго време са си тръгнали и милеят за България, аз мисля, че с вярната настройка и адско твърдоглавство можем да я създадем в действителност съвременна и сполучлива страна, в която се живее добре. Разбира се е значимо да нямаме съседи с бойни оръжия в тях.
Реклама Любимият ви миг от деня?
Полунощ, когато всички спят, а аз удрям половин Индия на " Не се сърди дребосъче ". Вечерното време е това, в което съм на себе си. Не се научих да отигравам сутрините в този живот.
Най-голямото предизвикателство във вашата работа?
Да уравновесявам сред два сполучливи бизнеса и да препълвам от пусто в празно, когато финансите не доближават.
Кое е най-голямото ви достижение?
Да основа два бизнеса, като на смешка, съвсем като занимание и 5 години по-късно да не мога да им смогна на триумфа.
Как си почивате?
Хоризонтално, до момента в който играя игри с когнитивна устременост. Очевидно мозъкът ми си почива, до момента в който си играе.
Реклама Какво ви зарежда?
Сцената, смехът на хората и кучето ми рано заран.
Какво ви разсмива?
Ситуациите, в които сама се слагам и хората, с които сякаш инцидентно съм се заобиколила. Възможно е най-смешните хора в България да са моите другари и сътрудници.
Какво ви натъжава?
Атмосферата в лечебните заведения в България.
Какво ви вбесява?
Съдебната система и публичните поръчки. Имам голям проблем с това какво се случва с налозите ми.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР