Олимпийският медалист Красимир Дунев спечели елиминационната битка срещу футболния съдия

...
Олимпийският медалист Красимир Дунев спечели елиминационната битка срещу футболния съдия
Коментари Харесай

Крум Апостолов отпадна от Игри на волята

Олимпийският медалист Красимир Дунев завоюва елиминационната борба против футболния арбитър Крум Апостолов и го в профил от “Игри на волята ” 5. Стратегът от Куклен беше попаднал в изолираност в племето на Гладиаторите след отпадането на най-близките му - Цвети Станева и Калоян Митов. Той беше изпратен на елиминационна борба от аленото племе с вяра да се върне, с цел да се резервира един от мощните играчи, само че беше надвит на Арената.

Краси Дунев получи преимущество с помощта на Момчил Василев, който надделя съдружника на Крум - Благомир Мастагарков. Това даде опция на олимпийската легенда да направи една обиколка по-малко на трасето. Крум съумя да го изравни, макар преимуществото, само че Краси Дунев беше по-бърз в разгадаването на словосъчетанието в последната фаза на играта.

В утрешната кастинг борба Момчил още веднъж ще има опция да залага на Арената. В дуела ще влезе ексцентричната Зорница Стоилова от сезон 4 на рисковото риалити. Срещу нея ще застане Изабела Здравкова - някогашната й най-хубава другарка и състезателка по съвременен петобой, с която постоянно са мерили сили на стадиона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР