Олимпийската шампионка по карате кумите в категория до 55 кг

...
Олимпийската шампионка по карате кумите в категория до 55 кг
Коментари Харесай

Ивет Горанова благодари на Красен Кралев за подготовката още през февруари

Олимпийската шампионка по карате кумите в категория до 55 кг благодари още през февруари в изявление за " Код спорт " на към този момент някогашния министър на спорта Красен Кралев и Министерството на младежта и спорта за извършената подготовка за Токио 2020. Българката реализира пет безапелационни победи в японската столица и победи със златния орден.

„ Огромна поддръжка усещаме, нищо не ни липсва. Искам да благодаря на цялото министерство и на министър Красен Кралев. Отиваме, където желаеме на подготовка, на възобновяване, всичко е на много положително равнище “, съобщи още тогава олимпийската ни шампионка.
 Вижте фрагменти от успеха на златното ни момиче Ивет Горанова (ВИДЕО) Вижте фрагменти от успеха на златното ни момиче Ивет Горанова (ВИДЕО)
Ивет Горанова стана олимпийска шампионка в категория до 55 кг в карате дисциплината кумите на игрите в Токио. Българката победи Анжелик...

В изявлението Ивет споделя още, че каратето я е построило като персона. „ Дисциплинира ме, научи ме на почитание, на самоконтрол. Изключително доста качества придава самият спорт. Каратето не е единствено спорт, то е бойно изкуство, метод на живот “, изрично е златното момиче.

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР