Олимпик Марсилия се сбогува с европейските турнири по ужасно болезнен

...
Олимпик Марсилия се сбогува с европейските турнири по ужасно болезнен
Коментари Харесай

В Марсилия разочаровани от отпадането от Европа

Олимпик Марсилия се сбогува с европейските шампионати по извънредно мъчителен метод. „ Южняците “ са навън от Европейските шампионати, след трагична загуба от Тотнъм с  1:2, вкъщи. И в случай че на полувремето, нещата за Игор Тудор и компания изглеждаха добре, близо час по-късно, французите  трябваше да преглътнат едно много мъчително отпадане не само  от шампионската лига, само че и от Европа. Голът на „ шпорите “ безусловно хвърли в тишина „ Велодром “, а нощес за следващ път се убедихме във величието на футбола. На полувремето, Олимпик продължаваше в идната фаза на шампионска лига, а единствено едно полувреме по-късно,  „ марсилци “ се сбогуваха с европейския футбол за този сезон.

Ужасно отчаян след провалянето, бе наставникът на френския отбор Игор Тудор. Хърватинът изрази голямото си  съжаление от случилото се и мъчно намираше думи след мъчителния сюжет за неговия тим.

„ Много е тежко да се приказва в такива моменти. Ужасно е да знаеш, че на полувремето си бил толкоз покрай класиране напред, а след края на дуелите просто си навън от Европа. Футболът от време на време може да е доста нечовечен и ние го разбрахме доста добре. Получихме гол безусловно в последната секунда, само че може би сами сме си отговорни. Тотнъм продължава напред, до момента в който ние завършваме присъединяване си в Европа за този сезон. Жалко е, че се случи по толкоз мъчителен метод за нас, само че не можем да сторим нищо с изключение на да приемем действителността. Истината е, че на стадиона бе толкоз шумно, че играчите даже не чуваха моите инструкции. Сякаш всичко в края на дуела стана толкоз комплицирано и получихме попадение, което не трябваше да позволяваме. Не споделям, че хората са отговорни за загубата ни, но  е реалност, че футболистите просто не ме чуваха  от шума на Велодром. И да се оплакваме, нищо няма да променим, можем само да извадим поуките за себе си, мисля, че не се представихме зле в шампионската лига, и може би най-малко заслужавахме да играем в Лига Европа, само че както виждаме от класирането Спортинг ще играе там, макар че ние ги победихме два пъти. Тежка е действителността за нас, само че обстоятелствата са такива “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР