Олимпийската шампионка отговори на хората, които се подиграваха на тялото

...
Олимпийската шампионка отговори на хората, които се подиграваха на тялото
Коментари Харесай

Линдзи Вон се потруди: Гордея се със себе си! - slava.bg

Олимпийската шампионка отговори на хората, които се подиграваха на тялото ѝ
2010 година Линдзи Вон не си губи времето в самосъжаление и меланхолия след хейтърските мнения! Вместо това тя тренира, с цел да си върне страхотната форма, която имаше по време на спортната си кариера! А трудът се отплаща! В случая на Линдзи - със стегнати бедра, дупе и стомах!

Тя не се тормози да ги показва в профила си в обществените мрежи. "Съдете ме, в случай че желаете, само че работих много интензивно и се погрижих за себе си! Така че ще обявявам няколко фотоси по бански, тъй като се гордея със себе си! ", написа Вон, която очевидно е на почивка с близки приятелки.

По-рано тя сподели и по какъв начин се реализира това видоизменение! Линдзи тренира даже по време на ваканцията! Така че може да обобщим - връщането в "старите дънки " става единствено, когато имаш воля и не си намираш извинения.

Неведнъж девойка Вон е говорила за обидите, които получава за външния си тип, макар че е считана за една от най-сексапилните спортистки. Преди няколко месеца тя показа, че е била подложена на критика поради фотоси по бански от ваканцията си.

"Аз съм естествен човек и от време на време се прегърбвам, стомахът ми се нагъва, целулитът ми се появява на дупето или не изпълвам добре горната част на банския си... Но постоянно помня по какъв начин същото това тяло ми оказа помощ да реализирам удивителни неща в живота си и се гордея с това какъв брой съм мощна. Аз не нося най- дребния размер облекла и нямам проблем с това ", беше безапелационна Линдзи тогава.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР