Олимпиакос с българския национал Александър Везенков излиза срещу Фенербахче в

...
Олимпиакос с българския национал Александър Везенков излиза срещу Фенербахче в
Коментари Харесай

Олимпиакос излиза като фаворит в мач на „живот и смърт“ с Фенербахче

Олимпиакос с българския национал Александър Везенков излиза против Фенербахче в най-важния си мач до този миг през сезона в Евролигата. Двата тима спорят за място във финалната четворка на най-комерсиалния клубен баскетболен шампионат, а мач №5 ще дефинира и този отбор, който ще потегли към Каунас. Срещата е през днешния ден от 21:30 часа.

Според букмейкърите гръцкият гранд влиза като любимец в срещата, макар че серията досега е 2-2 победи.
 Треньорът на Сакраменто ще гледа онлайн Везенков против Фенербахче Треньорът на Сакраменто ще гледа онлайн Везенков против Фенербахче
Двата отбора записаха по един домашен триумф и един като посетител, а днешният мач в Пирея се чака да се трансформира в същински пъкъл за гостите от Турция. Причина за това са ентусиастите на „ червено-белите “, които са подготвени на всичко, с цел да оказват помощ на своите любимци в извънредно значимото домакинство.

В отбора на Олимпиакос няма контузени или заболели играчи, като само капитанът на отбора Костас Папаниколау изправи на нокти Йоргос Барцокас, пропускайки неделната подготовка. Той обаче се завърна към естествения подготвителен развой, откакто се възвърне от вирусно заболяване.
 Добри вести за Олимпиакос Добри вести за Олимпиакос
Не по този начин стоят нещата в лагера на Фенербахче, където Димитрис Итудис няма да може да разчита на Девин Букър, който по този начин и не съумя да се възвърне от травмата си в лявото коляно и не пътува с тима за решителния пети мач в Пирея. Не е ясно и какво е положението на гарда Скоти Уилбекин.
 Проблеми за Фенербахче преди мача с Олимпиакос Проблеми за Фенербахче преди мача с Олимпиакос
Припомняме ви, че почитателите на Олимпиакос сложиха връх, изкупувайки билетите за мача за 9 минути, като залата с потенциал 11 500 седящи места се чака да се „ пука по шевовете “. Към отбора имаше 80 000 поръчки за билети.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР