Олимпиадата в Токио 2020 ще стартират с грандиозен фестивал на

...
Олимпиадата в Токио 2020 ще стартират с грандиозен фестивал на
Коментари Харесай

Грандиозен Фестивал ще съпътства Токио 2020

Олимпиадата в Токио 2020 ще започват с величествен фестивал на културата, който ще събере водещите актьори на Япония за Игрите. Идеята е, че летните   не са единствено спорт, само че и международен фестивал на мира. Фестът има за цел да насърчи мирното общество и човешката взаимност. Той цели и да инициира световно единение и съдействие, на инат на разделянето, подбудени от коронавирус пандемията, както и възобновяване на естествения ни темп на живот.
Фестивалът NIPPON ще се организира в Токио и тук-там наоколо до столицата на Япония от април до септември и ще е платформа, посредством която другите хора и култури от Япония и целия свят ще си взаимодействат в честването на Игрите. Програмите по самодейността ще се проведат в съвсем цяла Япония, а децата, хората на изкуството и спортистите ще са главните настоящи лица по време на тази вдъхновяваща самодейност.
Начело на Фестивала напълно предстоящо ще е признакът на Игрите – гигантската 10 метрова марионетка MOCCO, основана от японски деца на поредност от нарочни семинари. Култовият локален музикант и композитор Янай пък с рок групата си TOHOKU ROCK`N BAND ", образувана от членове от шестте префектури на Tohoku, изпълнява  формалната тематична ария на фестивала. Следващото потомство актьори, Aoi Yamada и Tuki Takamura от своя страна направиха професионалната хореография на специфичен танц, с цел да обединят света онлайн в „ WA “. Песента за фестивала wassai е предоставена от известна японска рок група, наречена WANIMA.
В хепънинга ще вземат присъединяване още голям брой музиканти, комици, артисти, художници, режисьори, танцьори, професионални борци, улични реализатори, диджеи, гримьори, модели от цялата страна, и даже най-малкият вълшебник в Япония. Идеята му още е тази, да придвижи неповторимата атмосфера на Олимпийските игри на улиците, покрай хората и с тяхното интензивно присъединяване.
Водещи актьори в области като театралната игра, изобразително изкуство, песни и танци, медийно изкуство, музика и обичайни театрални изкуства ще работят дружно отвън своите жанрове, с цел да възвестят основаването на приобщаващо общество в чест на Игрите. Фестивалът дава опция и на хората по света да придобият на практика опит от японската просвета и да се насладят на нови срещи с нови другари на Олимпиадата, даже да не са измежду феновете с билети по трибуните и да не са съумели да пътуват до Япония за това зрелищно събитие.
За всички, които няма да могат да участват на самите събития, е очакван онлайн стрийминг онлайн, посредством който могат да бъдат оптимално съпричастни със протичащото се в Страната на изгряващото слънце по време на Олимпиадата. Много от интензивностите на Феста ще се организират и онлайн на формалния уебсайт на Организационния комитет на Токио 2020). Така всеки от нас може да взе участие в събитието от всяка точка на света посредством формалните сметки, даже да не може да пътува до Япония за Игрите това лято. В същото време вашите лични творби на изкуството могат да се причислят към Фестивала.
Игрите и съпътстващият ги в действителност впечатляващ Фестивал, ще бъдат последвани и от ужасно. То ще се организира в японската столица след завършек на Олимпийските и Параолимпийски летни игри в Токио на 18 и 19 септември. Специални посетители на купона още веднъж ще бъдат талисманите на Олимпиадата - Miraitowa и Someity. Нека споменем, че те са кръстени от особено определено жури от страна на Организационния комитет на Токио 2020, едвам половин година след оживяването на талисманите. Имената им са определени от лист с още 30 други чрез  противоположна връзка с над 7 000 интервюирани деца от цялата страна. Нека отбележим, че първият олимпийски амулет и датира още Олимпийските игри в Гренобъл през 1968 година.
Miraitowa и Someity ще бъдат през това лято съществени настоящи лица на Фестивала, по време на игрите и на церемониите по публично им разкриване и закриване. Очаква се, че Япония въпреки всичко ще одобри Олимпиадата и ще обезпечи безвредно прекарване за спортисти, треньори, посетители, почитатели и личен състав през летните месеци на провеждането и. Повече за Летните Олимпийски игри в Токио може да следите в уеб страницата на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР