Олигархът Ваньо Алексиев, който е собственик на транспортната фирма “Биомет,

...
Олигархът Ваньо Алексиев, който е собственик на транспортната фирма “Биомет,
Коментари Харесай

Наш олигарх паркира Бугати-то си точно пред входа на топ клуб в Монте Карло

 Олигархът Ваньо Алексиев, който е притежател на транспортната компания “Биомет ", се отдаде на безобразно безценен ваучър в влиятелен клуб в сърцето на Монте Карло. Родният баровец, който стана медийно прочут преди година поради покупката на един от най-скъпите серийни коли в света, Bugatti Chiron, се отдаде на скъпарска забава в влиятелния нощен клуб Twiga в Монако.

Ваньо бе в компанията на изтупана русокоска, а пред входа на клуба нашенецът гордо бе паркирал своя ултраскъп автомобил със софийска регистрация. Логично, до момента в който модифицираният нашенски паралия се забавляваше, потопен в лукса на нощния клуб, пред баровската му кола фотоси си направиха стотици туристи от целия свят. Така до момента в който Ваньо пиеше скъпо шампанско в първокласното си сепаре в клуб Twiga, извън десетки минувачи разясниха баровския живот на олигарсите от Източна Европа, и в частност на тези от България.

В същото време сътрудник на nbox.bg лично видя, че нашенецът се употребява със особено внимание от личния състав на скъпата монакска дискотека, което пък приказва, че той не жали евро за своя имидж в Монте Карло. Нека единствено кажем, че една прилична вечеря в Twiga за двама коства най-малко 2000 евро.

Миналата година името на Алексиев нашумя точно откакто стана ясно, че родния транспортен необут се е сдобил с автомобил на стойност близо 3 млн. лв.. Нека напомним, че до момента у нас имаше единствено Bugatti Veyron, и то е благосъстоятелност Румен Гайтански - Вълка, а Алексиев си закупи 2 пъти по-скъп модел - Bugatti Chiron.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР