Олена Пшенична, продуцент от Киев Всеки път, когато заговорите за

...
Олена Пшенична, продуцент от Киев Всеки път, когато заговорите за
Коментари Харесай

Няма никаква руска култура, литература, кино, живопис, театър и балет - има страна на изроди, мародери, изнасилвачи и убийци

Олена Пшенична, продуцент от Киев

Всеки път, когато заговорите за великия съветски балет,

аз ще ви описвам история за неведнъж изнасилваната жена пред очите на родителите си, по-късно ограбена от съветските изроди - младата учителка от Бровари. За стотиците, а може хиляди изнасилени украински дами, постоянно пред очите на невръстните им деца. За 15-16 годишните деца от Бородянка, изнасилени от докараните от руснаците кадировци. За телата на 5 девойки, изнасилени и захвърлени на пътя, за това непоносимо “ще ги чукаме хохлушките”. Ето какво ще кажа в отговор за техния необикновен съветски балет.

Всеки път, когато ми говорите за великите съветски композитори,

аз ще ви описвам за историята на момиченцето, пред очите на чийто брат в Мариуполското мазе е умряла майка им от апетит, след чиято гибел са се крили още седмици от ракетните бомбандировки. За момчето от Гостомел, пред чиито очи съветските бойци са разстреляли татко му, по-късно пробвали да убият и него, само че той като по знамение оживял. За момичето, което простреляли от упор в лицето. За момченцето, избягал с баба си с лодка, баба му потънала, а момчето е в неопределеност към този момент месец. Ето какво ще ви кажа в отговор за великите съветски композитори.

Всеки път, когато ми заразказвате за великата съветска живопис,

аз ще ви опиша за разстреляните в гърба украинци в Макаровски регион, чийто ръце са били завързване откъм гърба от орките. За стотиците трупове на улиците в Буча, Ирпин и Гостомел! За всеобщите гробове в дворовете на къщите на мирните поданици, които до идването на съветските орки живееха спокойно вкъщи си в 21 век. Ето какво ше ви отговоря за великата съветска живопис.

 olena_pchenishna.jpg

Авторът

Всеки път, когато ми заговорите за великия съветски спектакъл,

аз ще ви описвам за историята на жена от Бровари, от вкъщи на която съветските орки са откъсвали металните керемиди. За танковете и БТР-и на “втората войска в света”, насъбрани до върха с ограбеното от украинските домове. Крадени телефони, тв приемници, компютри, перални, дори тенджери, килими, детски играчки и обувки - всичко, което са срещнали на пътя си тези пияни изроди. И след позорното си бягство в Беларус са създали аукцион за продажба на всичко ограбено от Украинския народ. Ето какво ще ви кажа в отговор за великия съветски спектакъл.

Всеки път, когато ми разказвате за Великото съветско кино,

аз ще ви опиша за грубо разстреляните коне в конюшната към Киев, за измъчените от апетит и жадност животни в зоопарк в Ясногородка. И оптималното безчовечие - за убитото и изядено куче Алабай от обезумелите пияни съветски орки. Ето ви отговор за Великото ви съветски кино.

Всеки път, когато ми разказвате за великата съветска литература,

аз ще ви опиша за десетките и стотици прихванати диалози на съветски бойци с майките и дамите им, в които с изключение на цинизми и псувни няма нищо друго. Разговори, в които дамите на пияните бойци им поръчват какво да ограбят от украинските къщи. Разговори, в които майките им се смеят, когато синчетата им описват, по какъв начин другите военни изнасилват украинки. И в случай че от тези диалози махнат всички псувни, ще останат единствено: " здравей " и " довиждане ". Ето какво ще кажа в отговор на великата съветска литература.

Повече няма никаква съветска просвета, литература, кино, живопис, спектакъл и балет. Има страна на изроди, мародери, изнасилвачи и убийци. Диви същества, които нямат място в цивилизования свят! А “многострадалните” новоизпечени съветски десидентчета в уютните жилища в Берлин, Лондон, Ларнака, Милано, Виена и други краткотрайни убежища, дано отиват по пътя на съветския боен кораб(на хуй, б.р.). Гордо, носещи в потните си ръчички съветската просвета.

Б.Р. Текстът е оповестен на страницата на създателя във фейсбук и " Украинска истина "

Превод: Оксана Горкина
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР