Олександър Усик вече има подреден алтернативен опонент за времето, когато

...
Олександър Усик вече има подреден алтернативен опонент за времето, когато
Коментари Харесай

Усик вече знае, с кой ще се бие вместо с Фюри

Олександър Усик към този момент има спретнат различен конкурент за времето, когато би трябвало да се организира багра сплотяващ всички трофеи в тежка категория против Тайсън Фюри. Битката сред украинеца и Циганския цар е пред неуспех, откакто към този момент месеци наред двата лагера не могат да се договорят. Според информациите разминаването е за парите, което би трябвало да получат двамата.

Очакванията на двамата получиха голям удар, когато мегабогатите домакини от Саудитска Арабия се отдръпнаха от договарянията, оставяйки Уембли в Лондон като любимец за дуела. Пренасянето на борбата от Близкия изток в Лондон би предиздвикало хонорарите за двамата да се свият фрапантно и двамата да би трябвало да предоговорят изискванията.

И съгласно промоутъра на Усик Алекс Красюк, Фюри изисква " прекалено много пари “, което може би ще провали багра.

Вместо това украинецът може да бъде заставен да се изправи против наложителния кандидат на WBA и " постоянен " първенец Даниел Дюбоа.

 „ Всъщност това е идващото за Усик. И по този начин, какво мога да кажа? Трябва да се съобразим с него. Това евентуално не е най-лошата борба за Обединеното кралство. Дюбоа е англичанин. Усик се би няколко пъти тук, тъй че евентуално е малко прочут “, сподели Красюк пред iD Boxing.

„ Това е борба, в която англичанин се бие за три пояса в тежка категория. Това е малко повече от естествена борба в тежка категория. Тъй като Усик и Тайсън и всички тези неща се случиха, по тази причина не наподобява толкоз огромна, тъй като имаме с какво да съпоставяме. От друга страна, към момента е голям мач “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР