Окупираната област Херсон е напълно затворена за влизане и излизане

...
Окупираната област Херсон е напълно затворена за влизане и излизане
Коментари Харесай

Окупираната зона на Херсонска област е "напълно затворена за влизане и излизане": Украйна

Окупираната област Херсон е " изцяло затворена за влизане и излизане " след по този начин наречения " референдум " за присъединение на района към Руската федерация, извършен от сепаратистките управляващи, заяви Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна във вторник.

В понеделник заместник-ръководителят на подкрепената от Русия администрация в Херсон заяви, че има задоволително гласове, с цел да бъде утвърден избор, при който следените области ще се отделят от Украйна и ще се причислят към Русия.

Пътуването в и отвън окупираната част на прилежащата Запорожка област също е доста мъчно за цивилните и съвсем невероятно за мъжете на възраст сред 18 и 35 години, твърди Националният център за опозиция на Украйна - поделение на Министерството на защитата.

През последните дни украински публични лица оповестяват, че пътуването на млади мъже от окупираните от Русия региони в страната е станало извънредно мъчно, откакто Кремъл разгласи частична готовност за приканване на към 300 000 бойци за съветската инвазия.

Според украински държавни източници филантропичните коридори в южната част на Украйна, в това число Херсон, са наранени, а в някои случаи и в действителност затворени, съобщи CNN.

 

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР