Окултисти разкриват, че за целта трябва да намерите подходящото кръстовище

...
Окултисти разкриват, че за целта трябва да намерите подходящото кръстовище
Коментари Харесай

Чудо! Това Работи!!! Ще Се Пръснете От Пари И Късмет, Само Повдигнете Камък И Скрийте Отдолу Обикновен

Окултисти разкриват, че за задачата би трябвало да намерите подобаващото кръстовище – то би трябвало да бъде под формата на ясно обрисуван кръст. В идеалния случай пътищата би трябвало да бъдат без всякаква настилка. Ето за какво, най-добре излезте отвън града.Купете ново бижу без камъни. Подходящи са пръстен или обеци. Не избирайте нещо скъпо, защото ще би трябвало да се разделите с него, и в това време, не забравяйте, че това бижу е един тип „ откуп “, тъй че се погрижете да наподобява обичайно.

След това вземете украшението и го сложете на масата пред себе си. Отляво и отдясно на него сложете по една свещ от восък. Запалете ги прочетете шест пъти: „ Идете си от мен всички несгоди и беди! Нека излезе от мен всичко неприятно: непризнателен труд, трудности и неприятен шанс! От себе си смъквам, подарък давам. Нека с него си отидат всички несгоди. Този дух, който подаръкът вземе, цялата горчивината със себе си да отнесе! “

Занесете украшението на кръстопътя и го скрийте там, написа Блиц. Закопайте го, с цел да не навреди на инцидентен минувач. Тръгнете си без да гледате обратно, като хвърлите през рамото си шест монети.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР