Октомврийската жега изкара пловдивчани навън през уикенда. Заради високите температури

...
Октомврийската жега изкара пловдивчани навън през уикенда. Заради високите температури
Коментари Харесай

Пловдивчани се радват на жегата. Следащата седмица още...

Октомврийската горещина изкара пловдивчани на открито през уикенда. Заради високите температури доста хора се разхождаха по улиците на града по потници и къси гащи. Имаше и такива, които макар жаркото слънце, не смъкнаха якетата.

И през двата почивни дни млади и остарели избират да обикалят града. Главната и Гребната база са цялостни с народ. Майките с дребни деца окупираха Цар-Симеоновата градина и детските кътове по парковете. А пенсионерите не изневериха на навиците си да се събират в Градината и да играят шах в избраното за това място.

Покрай Пеещите фонтани най-вече младежи прекарват времето си и се любуват на прелестната панорама.

Синоптиците предвиждат, че горещото време ще се задържи и през идната седмица. Температутите ще се покачат още и ще стигнат до 25 градуса. В Пловдив през идващите седем дни термометрите ще регистрират 25 градуса, а в петък ще е 26 градуса.

тагове горещина време пловдивчани Цар-Симеоновата градина  Пловдивчани се радват на жегата. Следащата седмица още по-горещо СНИМКИ  Пловдивчани се радват на жегата. Следащата седмица още по-горещо СНИМКИ  Пловдивчани се радват на жегата. Следащата седмица още по-горещо СНИМКИ  Пловдивчани се радват на жегата. Следащата седмица още по-горещо СНИМКИ  Пловдивчани се радват на жегата. Следащата седмица още по-горещо СНИМКИ  Пловдивчани се радват на жегата. Следащата седмица още по-горещо СНИМКИ  Пловдивчани се радват на жегата. Следащата седмица още по-горещо СНИМКИ  Пловдивчани се радват на жегата. Следащата седмица още по-горещо СНИМКИ  Пловдивчани се радват на жегата. Следащата седмица още по-горещо СНИМКИ  Пловдивчани се радват на жегата. Следащата седмица още по-горещо СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР