Окръжният съд във Велико Търново прекрати делото по искането на

...
Окръжният съд във Велико Търново прекрати делото по искането на
Коментари Харесай

След смъртта на пътя на двама братя: Прекратиха делото за постоянен арест на 17-годишния младеж

Окръжният съд във Велико Търново приключи делото по настояването на прокуратурата за налагане на непрекъснат арест на 17-годишния юноша , който аргументи жестока злополука на основния път София - Варна преди дни.



Той няма шофьорска брошура и без да желае позволение от околните си се качва на фамилната кола. При случая починаха двама братя на 66 и 68 години от Горна Оряховица. Те са отивали на риба с таксито на единия.

17-годишният недееспособен лидер от село Родина също пострада при случая и е в тежко положение в реанимацията на великотърновската болница. Оттам постъпило мнение, че положението му не разрешава да бъде доведен в правосъдната зала .



В болничното заведение, където е подложен на интервенции на фрактури, младежът се снабди с обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност на двамата мъже.

„ Влюбил се в едно момиченце от еленските села и по тази причина стана фалът . Досега не е взимал колата. Ние не сме го чули. Ако бяхме – щяхме да го спрем. Като станахме към 4:30 ч., него и колата ги нямаше ”, показа дядото на малолетното момче

Той е с наложена възбрана да напуща страната , прецизираха от прокуратурата. Оттам ще наблюдават хода на лекуването му и ще преценяват дали още веднъж да внесат искане за мярка за неотклонение.



След злополуката таксиметрови водачи се събраха непринудено пред полицията в Търново в символ на взаимност с околните на починалия си сътрудник, осведоми.
Авто-техническа ще потвърждава с каква скорост се е движил 17-годишният водач.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР